Στέλιος Χανταμπάκης: Η στήριξή του στη σύζυγό του, Όλγα Πηλιάκη και ο σέξι χορός στο DWTS 6! [pics,vid]

Ο Στέλιος Χανταμπάκης και η Όλγα Πηλιάκη είναι από τα πιο ανατρεπτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μαζί έχουν αποκτήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία είναι η μοναδική τους προτεραιότητα. Στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον σε όλα και δεν κρύβουν το πόσο ερωτευμένοι είναι. Το αγαπημένο ζευγάρι είναι love and married και φροντίζει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή.

Ειδικά τις τελευταίες μέρες, ο Στέλιος στήριζε την καλλονή σύζυγό του λίγο παραπάνω! Η Όλγα Πηλιάκη έλαβε μέρος στο Dancing with the Stars, έφτασε στον μεγάλο τελικό και κατάφερε να κατακτήσει την τρίτη θέση. Φυσικά, ο γνωστός παρουσιαστής ήταν σχεδόν σε κάθε live εκεί, ώστε να την εμψυχώνει και να την καμαρώνει. Όπως ήταν επόμενο, ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν έλειψε ούτε από το τελευταίο live του χορευτικού show και βρισκόταν στις πρώτες σειρές για να απολαύσει τη γυναίκα της ζωής του.

https://www.instagram.com/p/BiXX3mIHVln/?taken-by=stelioshantampakis

Η Όλγα Πηλιάκη φορώντας ένα δαντελένιο μπορντό κορμάκι έδειξε για ακόμα μια φορά πως είναι φτιαγμένη για να χορεύει και μαγνήτισε τα βλέμματα, κερδίζοντας πολλά κολακευτικά σχόλια από τους κριτές. Μπορεί να κατέκτησε μόλις την τρίτη θέση, αλλά η ίδια δήλωσε χαρούμενη με το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε όλους όσους την ψήφισαν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=RTY05M03JuA

https://www.youtube.com/watch?time_continue=273&v=uqlmNcyrwuo

Read More

And More