Στέλιος Χανταμπάκης: “Χτύπησε” τατουάζ φωτογραφία της κόρης του, Μαλένας!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, μέσα από το οποίο μοιράζεται καθημερινά με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από τη ζωή του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο παρουσιαστής έκανε μια ανάρτηση διαφορετική από αυτές που μας είχε συνηθίσει μέχρι πρότινος, αφού αποκάλυψε, με δύο φωτογραφίαες που δημοσίευσε στο προφίλ του, το νέο τατουάζ του “χτύπησε”.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος αποφάσισε να… στολίσει το κορμί του με φωτογραφία της κόρης του, Μαλένας, αποδεικνύοντας μία ακόμα φορά πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στη ζωή του η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Όλγα Πηλιάκη και πόσο λατρεία έχει για τα παιδιά του.

Όσο και αν μεγαλώνετε όπου και αν βρίσκεστε για πάντα θα είστε τα μωρά μου…δίπλα μου… Μαλένα-Μανώλης! #malena #manolis #hantampakakia #mylife #myprincess #myangel“, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο Στέλιος Χανταμπάκης, ως λάτρης της τέχνης της δερματοστοιξίας, έχει “χτυπήσει” στο παρελθόν άλλα δύο αντίστοιχα τατουάζ. Στο ένα απεικονίζεται η γυναίκα της ζωής του μαζί με τον πρωτότοκο γιο τους στην αγκαλιά της, ενώ στο άλλο ο μικρός Μανώλης λίγα χρόνια αργότερα.

Το σίγουρο είναι πώς όλα τα σχέδια είναι άκρως εντυπωσιακά!

Read More

And More