Στέλλα Γιαμπουρά: Ο άνδρας που την έχει γοητεύσει! [pics]

Η Στέλλα Γιαμπουρά πήγε στην Μύκονο και ερωτεύτηκε! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Δρούλια, ένα από τα δύο μέλη του ανερχόμενου συγκροτήματος Droulias Brothers, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά, το φετινό καλοκαίρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Reallife, οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Νησί των Ανέμων και η χημεία τους ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή.

Η καλλονή βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα στο κοσμοπολίτικο νησί, για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο γοητευτικός τραγουδιστής βρέθηκε εκεί για συναυλία. Κατά την διάρκεια του live των Droulias Brothers, ο Κωνσταντίνος αφιέρωσε στην Στέλλα μια ερωτική μαντινάδα, ώστε να της κινήσει το ενδιαφέρον. Στη συνέχεια και αφού τέλειωσε η συναυλία, εκείνος πήρε την πρωτοβουλία να της μιλήσει και να της ζητήσει να βγουν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δυο τους πέρασαν μερικές μέρες μαζί στην Μύκονο, κάνοντας βόλτες αλλά και βουτιές στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, μέχρι ο Κωνσταντίνος να συνεχίσει την υπόλοιπη περιοδεία του στην Ελλάδα.
“Οι δυο τους σίγουρα περνούν καλά, αλλά ακόμη είναι νωρίς να ειπωθεί κάτι παραπάνω. Το σίγουρο είναι ότι έχουν κρατήσει επικοινωνία και μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο. Αντάλλαξαν την υπόσχεση να συναντηθούν στην Αθήνα, όπου και περιμένουν να γνωριστούν καλύτερα” αναφέρει χαρακτηριστικά πηγή από το κοντινό περιβάλλον του τραγουδιστή, στην RealLife.

Read More

And More