“Steps”… Κάνει απόψε πρεμιέρα !

Πρεμιέρες συνέχεια απόψε στον ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου εξακολουθεί να χορεύει σε ρυθμούς πρεμιέρας και έτσι απόψε μας παρουσιάζει ή μάλλον μας ξανά παρουσιάζει την ελληνική σειρά , “Steps”, η οποία ξεκίνησε την τηλεοπτική της πορεία στους δέκτες μας πέρσι, αλλά έμελλε τελικά να την ολοκληρώσει φέτος !

Βλέπετε, στο πλαίσιο των περικοπών και των… εκπτώσεων (καταραμένη κρίση…) οι Αντεννικοί αποφάσισαν πέρσι τα τελευταία επτά επεισόδια της σειράς να τα βάλουν στο συρτάρι και να τα βγάλουν στον αέρα την σεζόν 2011-2012.

Ετσι, αυτή η στιγμή, η στιγμή της πρεμιέρας έφτασε και απόψε στις 9.00 το βράδυ το “Steps” θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας. Για την ακρίβεια, για τις 9.00 μ.μ. έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η προβολή μίας τηλε-ταινίας με ότι είδαμε την χρονιά που μας πέρασε για να… συντονιστούμε και στις 10.00, θα ακολουθήσει η προβολή του ολοκαίνουργιου επεισοδίου.

Ηρθε η ώρα ,λοιπόν, για να ανοίξει ξανά την πόρτα της Σχολής «Τεχνών του Θεάματος» της Κάτιας Γρέγου. Η διαδρομή των παιδιών και φέτος για να κατακτήσουν το όνειρό τους θα είναι δύσκολη. Ο αγώνας σκληρός και κοπιαστικός για τους νεαρούς καλλιτέχνες που φιλοδοξούν να γίνουν αστέρια. Η θέληση και η αγωνία για τη διάκριση, οι χαρές και οι απογοητεύσεις, οι φιλίες, οι έρωτες, ο ανταγωνισμός και οι συγκρούσεις είναι όλα μέσα στο παιχνίδι της ζωής.

Σε αυτό το παιχνίδι καλούνται και οι καθηγητές να αναλάβουν το δικό τους ρόλο. Άλλοτε θα έρθουν πιο κοντά στους σπουδαστές αποκαλύπτοντας την τρυφερή τους πλευρά κι άλλοτε, θα κρατήσουν τις αποστάσεις που επιβάλλονται, αφήνοντας τα νιάτα να κάνουν τα δικά τους βήματα στη διαδρομή που επέλεξαν! Δεν ξέρουμε αν οι ήρωές μας θα αντέξουν όλες τις δοκιμασίες. Ξέρουμε όμως πως θα μας μαγέψουν με τις επιδόσεις και το πάθος τους…

Στο σημερινό επεισόδιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος έρχεται σε οριστική ρήξη με τη Μελίνα που βοηθάει τον Άρη. Η Εύα υποψιάζεται πως η Μαρία ξέρει για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ η Φανή επιμένει να κάνει η φίλη της ένα τεστ εγκυμοσύνης. Ο Πέτρος χορεύει για την υποτροφία παρά το τραυματισμένο πόδι του, ενώ η Μελίνα αναγκάζεται να κάνει προκλητική φωτογράφιση. Η Μαρία μαρτυρά στον Στέφανο για τη σχέση Χρήστου – Εύας…

Read More

And More