“Steps”… Ρίχνει απόψε αυλαία !

Τι κι αν δεν φτάσαμε στο φινάλε ; Τι κι αν δεν θα μάθουμε τελικά φέτος το τι επιφυλλάσει η τηλεοπτική μοίρα στους ήρωες της νεανικής, ερωτικής σειράς του ΑΝΤ1, “Steps” ; Η σειρά ρίχνει απόψε το βράδυ τίτλους τέλους επτά ολόκληρα επεισόδια πριν ολοκληρωθεί κανονικά, μιας και οι Αντεννικοί λόγω κρίσης, αποφάσισαν να τα κατεβάσουν αυτό το καλοκαίρι, τα ρολά στο prime-time τους, μία ώρα αρχύτερα !

Αποτέλεσμα ; Το “Steps” μας αποχαιρετά και μας κλείνει ραντεβού για του χρόνου, αφού όπως ισχυρίζονται οι τηλε-άνθρωποι του καναλιού, τα επόμενα επτά επεισόδια, θα μεταδοθούν κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της σεζόν 2011-2012 !

Κάπως έτσι ,λοιπόν, φτάνουμε στο φετινό φινάλε, με την προβολή του 13ου επεισοδίου, όπου θα δούμε τον Λεονάρντο να μαθαίνει για τη σχέση της Εύας με τον Χρήστο και τους καλύπτει στη Μαρία. Η Αλίκη μαθαίνει για τη χορογραφία της Μελίνας και πηγαίνει στο στούντιο να τη δει. Προσβάλλει τον Πέτρο και η Μελίνα καταλήγει μαλωμένη και με τους δύο. Ο Νικόλας, ανυποψίαστος για την παρεξήγηση με την Άντζελα, την ψάχνει παντού…

Read More

And More