Στέψη βασιλιά Καρόλου: Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραστεί στην τελετή – Οι γαλαζοαίματοι καλεσμένοι

Λίγες ημέρες απομένουν για την λαμπρή τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο! Ολόκληρος ο πλανήτης έχει στραμμένο το βλέμμα στη Μεγάλη Βρετανία, με κάθε λεπτομέρεια που γίνεται γνωστή να παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Μάλιστα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραβρεθεί στην τελετή στέψης του Καρόλου και της Καμίλας, ως Βασιλιά και Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα βρίσκεται το διήμερο 5 και 6 Μαΐου στο Λονδίνο, για να παραστεί στην τελετή στέψης και να την παρακολουθήσει από κοντά μαζί με τους υπόλοιπους γαλαζοαίματους και επώνυμους καλεσμένους.

Ανάμεσα στους ξένους Μονάρχες που έχουν ανταποκριθεί θετικά στην πρόσκληση του Καρόλου είναι: ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν, ο διάδοχος του ιαπωνικού θρόνου πρίγκιπας Ακισίνο και η πριγκίπισσα Kίκο, ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίσια, ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας και η πριγκίπισσα Μαρία και άλλοι. 

Το παρών θα δώσουν και ο Παύλος με την Άννα Μαρία. Ανάμεσα στους επώνυμους θα βρίσκονται και η Victoria με τον David Beckham.

Read More

And More