Στέψη βασιλιά Καρόλου: Οι διάσημοι καλεσμένοι που έφτασαν στο Αβαείο – Φωτογραφίες

Λίγη ώρα απομένει από τη στιγμή που ο Κάρολος θα στεφθεί βασιλιάς της Μεγάλης Βρετανίας! Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου 6 Μαΐου, αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι αλλά και διασημότητες αρχίζουν να εμφανίζονται στο Αββαείο του Γουέστμινστερ.

Χιλιάδες πολίτες έχουν συγκεντρωθεί από χθες στους δρόμους γύρω από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ αλλά και το Αββαείο για να απολαύσουν τις ιστορικές στιγμές, ενώ αμέτρητοι είναι και οι δημοσιογράφοι από ολόκληρο τον κόσμο που καταγράφουν τα γεγονότα.

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους που θα παρακολουθήσουν την λαμπρή τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου είναι ο τραγουδιστής, Nick Cave, ο Lionel Richie, η διάσημη τραγουδίστρια Katy Perry, η ηθοποιός Emma Tompson κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Getty Images

Για τον εορτασμό του γεγονότος, μια μουσική υπερπαραγωγή παγκόσμιας κλάσης θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Windsor την επομένη της επίσημης στέψης στο Αβαείο του Ουέστμινστερ στις 7 Μαΐου.

Στο show θα συμμετάσχουν αστέρες παγκόσμιας κλάσης, όπως η Katy Perry, ο Lionel Richie και οι Take That, χωρίς όμως τον Robbie Williams.

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More