Στη Δίωξη Ηλ. Εγκλήματος η Αναστασία Περράκη: Δέχεται απειλές για τη ζωή της

Τον τρόμο έζησε τις τελευταίες μέρες η Αναστασία Περράκη και ο σύντροφός της Χρήστος Μπίρμπας. Το ζευγάρι δέχτηκε απειλές μέσα από τα social media απειλές από αγνώστους και αναγκάστηκε να απευθυνθεί στη Αρχές.

Με μία ανάρτηση που έκανε στα social media, η Αναστασία Περράκη γνωστοποίησε πως η ίδια και ο σύντροφός της, Χρήστος Μπίρμπας, δέχονται απειλές από αγνώστους.  Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Μουρούτσου έχει ήδη απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να εντοπίσει ποιοι κρύβονται πίσω από τα προφίλ που της στέλνουν τα συγκεκριμένα μηνύματα.

«Δέχομαι τις τελευταίες μέρες μηνύματα από προφίλ ανθρώπων που δεν γνωρίζω υπό τη μορφή απειλών που προσβάλλουν εμένα και τον σύντροφό μου. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τους οποίους ευχαριστώ εκ των προτέρων για την άμεση ανταπόκριση. Τάσσομαι υπέρ του δικαιώματος που προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση δημοσιοποίησης οποιονδήποτε προσωπικών μου δεδομένων. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα πίσω από την ευκολία ενός πληκτρολογίου να αμαυρώνει και να απειλεί», έγραψε χαρακτηριστικά η Αναστασία Περράκη.

Το μήνυμά της Αναστασίας Περράκη στα social media!

Read More

And More