Στη Λέρο για διακοπές ο διευθυντής της γερμανικής εφημερίδας Bild !

Η Bild ξέρετε όλοι ποια είναι. Η εφημερίδα που δεν έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα, να βρίζει την Ελλάδα και να μας επιτίθεται εν μέσω κρίσης, παίζοντας με τα νεύρα μας, κάθε φορά που δημοσιεύει προκλητικά δημοσιεύματα για τη χωρα μας.

Ο διευθυντής λοιπόν της «Bild», της γερμανικής εφημαρίδας με την μεγαλύτερη κυκλοφορία σε όλη την Ευρωπη, επισκέφτηκε τη Λέρο και αφού γεύτηκε για τα καλά την ελληνική φιλοξενία, από την οποία έμεινε κατευχαριστημένος, είπε να μας συγχύσει πάλι.
Μιλάμε για τον Kai Diekmann φυσικά, ο οποίος χωρίς αιδώ, τόνισε πως η εφημερίδα του δεν έχει καμία ενοχή για τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε την ελληνική κρίση χρέους.

Δεν ευθύνεται ο αγγελιοφόρος για τις κακές ειδήσεις που κομίζει. Γράφουμε απλώς την πικρή αλήθεια.Οπως την λέει και η καγκελάριος Μέρκελ. Από έναν καλό φίλο θα έπρεπε να έχετε την απαίτηση να λέει την αλήθεια, συμπληρώνει.

Χαρακτηριστικό είναι, πως όταν ερωτάται αν στόχος τους είναι η έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ, ο Diekmann απαντά πως δεν είναι αυτό το ζήτημα, για να αυτοδιαψευστεί στη συνέχεια, λέγοντας πως το θέμα είναι πως θα σταθεί η ελληνική οικονομία στα πόδια της.

Και στο πλαίσιο αυτό θα έπρεπε να εξεταστεί αν είναι σκόπιμο, η Ελλάδα να εγκαταλείψει προσωρινά την Ευρωζώνη, όχι την Ευρωπαική Ενωση, για να μπορέσει να υποτιμήσει το εθνικό της νόμισμα και να γίνε ανταγωνιστική.Και φανταστείτε, πως όλα αυτά τα δήλωσε έχοντας πρωτύτερα μείνει ενθουσιασμένος από τη φιλοξενία.

Εφαγε το καλαμάρι του, είπιε το κόκκινο κρασάκι του και δείπνησε σε ταβέρνα του νησιού, μένοντας… κατευχαριστημένος!Παρά ταύτα… συνέχισε να επιμένει πως η έξοδος της χώρας μας από το ευρώ είναι μία κάποια λύσις.

Δηλαδή αν δεν είχε περάσει καλά τι θα΄λεγε;;;

Πηγή : Καθημερινή


Read More

And More