Στη Μύκονο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Η άφιξη στο αεροδρόμιο με τη  μητέρα του! [video]

Μετά τις στιγμές υπερηφάνειας που μας χάρισε παραλαμβάνοντας το βραβείο του MVP, του  πολυτιμότερου δηλαδή  παίχτη του NBA, ο Γιάννης Αντετοκούμπο ταξίδεψε ως την όμορφη Μύκονο για καλό σκοπό. Ο διάσημος μπασκετμπολίστας, αφού  παρέδωσε μαθήματα σεμνότητας και ανθρωπιάς και με δάκρυα στα μάτια πήρε το βραβείο του MVP στο NBA, μιλώντας με λόγια αγάπης για την πατρίδα του, την Ελλάδα, επέστρεψε στη χώρα μας για να βρεθεί στο νησί των ανέμων.

Το ταξίδι στο νησί δεν έγινε για λόγους αναψυχής, αλλά για  να συμμετάσχει σε φιλανθρωπικό event για τους σκοπούς του συλλόγου «Ελπίδα», σε γνωστό  beach club. Η κάμερα του Mykonos Live TV κατέγραψε την άφιξη του Έλληνα σταρ στο αεροδρόμιο του νησιού. Μαζί του ήταν φυσικά και η μητέρα του που δεν σταματά να δηλώνει περήφανη για τον γιο της.

Ο Γιάννης μαζί με τους συμπαίκτες του στους Μιλγουώκι Μπακς, Τζωρτζ Χιλ και Μπρουκ Λόπεζ θα λάβουν μέρος στο 1st Santanna Charity Event που θα διεξαχθεί στο γνωστό beach club, που περιλαμβάνει διαγωνισμό καρφωμάτων αλλά και τον Αντετοκούνμπο σε ρόλο dj!

Πάντως ο Γιάννης και η παρέα του δεν θα καρφώνουν με μανία, αφού όλοι τους θα είναι μέλη της κριτικής επιτροπής που θα βαθμολογήσουν ερασιτέχνες dunkers από όλο τον κόσμο που θα λάβουν μέρος.

Στην κριτική επιτροπή θα είναι και τα αδέρφια του Θανάσης, Άλεξ και Κώστας που θα πάρουν και αυτοί άρωμα Μυκόνου μαζί με τον μεγάλο τους αδελφό. Το παρών στο event θα δώσει η πρόεδρος του «Ελπίδα» κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, αφού μέρος των εσόδων θα διατεθούν για τους σκοπούς του συλλόγου!

Read More

And More