Στην αντεπίθεση ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ζητά την κάλυψη λογαριασμών ύψους 2 εκατ. για να την “απελευθερώσει”

Φαίνεται πως η χαρά της Britney Spears μετά την ανακοίνωση του πατέρα της ότι θα παραιτηθεί από την κηδεμονία της, μάλλον ήταν κάπως εφήμερη…

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της διάσημης τραγουδίστριας, ο James Spears ζητά να… πληρωθούν κάποιοι λογαριασμοί πριν αποχωρήσει. Ο πατέρας της Britney Spears προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς, σύμφωνα με τον δικηγόρο Μάθιου Ρόζενγκαρτ.

Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Britney Spears δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Spears να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Spears, δεν είναι μια καλή αρχή».

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Britney Spears πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Spears.

Από την πλευρά του James Spears δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More