Στην Ελλάδα για διακοπές η Μάργκοτ Ρόμπι – Φωτογραφία

Το πιο δημοφιλές πρόσωπο τον τελευταίων μηνών είναι η Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία υποδύεται την Barbie, στην ομώνυμη ταινία της Greta Gerwig, η οποία είναι βασισμένη στη διάσημη κούκλα της Mattel, και έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

Στην ταινία βλέπουμε τη Μάργκοτ Ρόμπι να πρωταγωνιστεί ως μια εκδοχή του χαρακτήρα του τίτλου που είναι γνωστός ως Stereotypical Barbie.

Η υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιός, αφού ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για τις ανάγκες της προώθησης της ταινίας, τώρα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές τις διακοπές και μάλιστα στην Ελλάδα.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, όπως και πολλοί άλλοι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί επέλεξαν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα, με τους περισσότερους από αυτούς να επιλέγουν τη Μύκονο.

Η ηθοποιός ωστόσο, επέλεξε την Φολέγανδρο για να χαλαρώσει με την παρέα της, να απολαύσει τις θάλασσες, αλλά και να δοκιμάσει την ελληνική κουζίνα.

Η ίδια απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό την ώρα που έτρωγε σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Ντυμένη casual και αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα δείπνησε στο εστιατόριού του πρώην Master Chef, Κωνσταντίνου Νταλιάνη μαζί με την παρέα της.

Πηγή φωτογραφίας: ekriti.gr

Read More

And More