Στην τελική ευθεία για τα Mad Awards! Φωτογραφίες από τη χθεσινή πρόβα

Αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την μεγάλη βραδιά των Mad Awards που θα γίνουν αύριο στο κλειστό Τae Kwon Do. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στις πρόβες και απαθανάτισε τους γνωστούς καλλιτέχνες που ξεκίνησαν να προετοιμάζονται για το live.

/

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Δήμος Αναστσασιάδης, οι Vegas, η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Γιώργος Σαμπάνης και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.
/
Μια μέρα μόνο μας χωρίζει από το μεγάλο μουσικό event που θα μας εντυπωσιάσει με τις απονομές, αλλά και με τις ανατρεπτικές εμφανίσεις των καλλιτεχνών επί σκηνής.
Ο Θέμης Γεωργαντάς , με τη συμμετοχή της Μαίρης Συνατσάκη, θα παρουσιάσουν τη βραδιά της απονομής, ενώ το stage των Mad Video Music Awards 2012 By Vodafone θα υποδεχθεί τους αγαπημένους καλλιτέχνες : Claydee, Demy, House Twins, Koza Mostra, Lucky Man Project, Onirama, Οtherview, Playmen, Professional Sinnerz, Shaya, Slick Beats, Stan, Stavento, the Fade, Vegas, Ήβη Αδάμου, Δήμος Αναστασιάδης, Δέσποινα Βανδή, Νίκος Γκάνος, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κώστας Μαρτάκης, MΕΛISSES, Μηδενιστής, ΝΕΒΜΑ, Πάολα, Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέϊρα και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, θα απογειώσουν το κοινό με τις πρωτότυπες ερμηνείες τους και συνεργασίες – έκπληξη.

Δες φωτογραφίες από τις πρόβες:

/

/

Ελευθερία Ελευθερίου

/

Δήμος Αναστασιάδης, Δημήτρης Τσακούμης

/

Vegas

/

Γιώργος Σαμπάνης

/

/

/

/

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164