Στις 6 Ιουλίου ο γάμος του γιου του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη!

Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Πωλίνα Πατραμάνη θα ανέβει στις 6 Ιουλίου ο γιος του Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας. Ο γάμος τους θα έχει έντονο άρωμα Κρήτης, με λύρα, γαμοπίλαφο και πολλούς εκλεκτούς καλεσμένους.
Σύμφωνα με το Cretalive που δημοσίευσε το προσκλητήριο του γάμου, το μυστήριο, θα γίνει στις 6 Ιουλίου, στο εκκλησάκι στο λιμανάκι της Χερσονήσου. Ο γάμος θα είναι ανοιχτός, ενώ το γλέντι θα γίνει στα Μάλια σε παραδοσιακό κέντρο, με κρητικό μενού (γαμοπίλαφο και κρέας) και μουσική.
Οι κουμπάροι θα είναι δυο: Ένας από την πλευρά του γαμπρού, και μια από την πλευρά της νύφης.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Απρίλιο στη Χερσόνησο, αλλά κεκλεισμένων των θυρών, κάτι το οποίο δεν θα συμβεί και στο γάμο. Οι προετοιμασίες έχουν αρχίσει εδώ και μέρες και σκοπός των δυο οικογενειών είναι να κρατήσουν χαμηλό προφίλ, κάτι που δεν θα τους εμποδίσει όμως να γιορτάσουν το γάμο του Ανδρέα και την Πωλίνας με όλα τα παραδοσιακά έθιμα της Κρήτης.

Μετά το γάμο, τα πλάνα του ζευγαριού είναι να εγκατασταθεί μόνιμα στην Κρήτη και να συνεργαστούν και επαγγελματικά καθώς οι δυο τους σχεδιάζουν να ιδρύσουν κέντρο εναλλακτικής ιατρικής στο Ηράκλειο.

Read More

And More