Στηβ Κακέτσης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά με θλίψη τον γνωστό επιχειρηματία

Ο Στηβ Κακέτσης πέθανε σε ηλικία 73 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του, αλλά και όλους όσοι βρίσκονταν κοντά του.

Ο γνωστός επιχειρηματίας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο διάστημα και κατέληξε χθες Πέμπτη 18/5 στο νοσοκομείο, έχοντας στο πλευρό του τα στενά οικογενειακά του πρόσωπα.

Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στον καλλιτεχνικό και επιχειρηματικό κόσμο. Οι τραγουδιστές που τον γνώριζαν και είχαν συνεργαστεί μαζί του θυμούνται μόνο τα καλύτερα από εκείνον και κανείς δεν μπορεί να πει άσχημα λόγια για τον επιχειρηματία που σημάδεψε τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας.

Έτσι τον αποχαιρέτησαν οι Έλληνες καλλιτέχνες και παρουσιαστές:

  • Άντζελα Δημητρίου

«Μαζί γράψαμε τα πιο σημαντικά κεφάλαια… Όσες σελίδες της ζωής μου κι αν γυρίσω βρίσκω πάντα εσένα… Τα ομορφότερα μου χρόνια τα πέρασα μαζί σου… Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και όλα όσα δώσαμε με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό ο ένας στον άλλον… Πάντα θα σε θυμάμαι άρχοντα μου και πάντα θα σε έχω στην καρδιά μου! Καλό ταξίδι ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗ!!!» έγραψε η πρώην σύντροφός του, Άντζελα Δημητρίου.

  • Λευτέρης Πανταζής

«Στη Νεράιδα, ήμουν για 7-8 σεζόν με μεγάλη επιτυχία. Όλα τα σχήματα που κάναμε με τον Στηβ ήταν επιτυχημένα. Σαν άνθρωπος, ο Στηβ έβαζε πάντα μπροστά τα στήθια του για τους καλλιτέχνες. Ήταν ένας αγωνιστής, ένας πολεμιστής. Ήθελε πάντα τα σχήματα στο μαγαζί που είχε να πηγαίνουν καλά γι’ αυτό και βοηθούσε τους καλλιτέχνες, τους στήριζε. Ο Στήβ, ήταν ένας ζωντανός άνθρωπος. Τα επτά χρόνια της συνεργασίας μας, μόνο καλά έχω να θυμάμαι. 

Έμαθα σήμερα για τον θάνατό του και στεναχωρήθηκα πολύ. Έχουμε περάσει ωραία με τον Στήβ. Ωραίες νύχτες. Κάναμε και παρέα τότε που δουλεύαμε μαζί. Ήταν ένας ωραίος άνθρωπος, γενναιόδωρος, πάντα ήθελε να σου προσφέρει… Στεναχωρήθηκα με τον θάνατό του» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πανταζής στο TLIFE.

  • Όλγα Κιουρτσάκη

«Έφυγε από τη ζωή ο μόνος “αληθινός” πατέρας που γνώρισα».

  • Γιώργος Λιάγκας

«Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, γιατί ο Στηβ Κακέτσης ήταν μόνο 73 ετών –και στα 73 πια ένας άνθρωπος είναι νεότατος- στενοχωριέσαι. Κι εγώ στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί ήταν ένας άνθρωπος που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, γιατί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα κάναμε πολλή παρέα» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Δεν πήγα να τον δω. Και ζητώ και συγγνώμη. Του ζητώ συγγνώμη… Δεν μπόρεσα να τον δω έτσι… Είναι λάθος μου. Δεν είμαι τόσο δυνατός για κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου. Όταν πέθανε ο πατέρας μου, ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο άνθρωπος που μου κρατούσε το χέρι όλο το βράδυ» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής στο Πρωινό για τον θάνατο του επιχειρηματία.

 

  • Κατερίνα Στανίση

«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, έχω τραγουδήσει πολλές φορές στα μαγαζιά του. Έφυγε πολύ νέος», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στανίση στην εκπομπή Super Κατερίνα.

 

  • Αργύρης Παπαργυρόπουλος

«Χάσαμε τον φίλο μας και εγώ και εσύ. Τον περιγράψατε τόσο καλά τον Στηβ που δεν ξέρω και εγώ τι να προσθέσω. Τατιάνα, ο Στηβ έχει πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια. Πέντε χρόνια παρακαλούσε να πεθάνει. Έκλεισε και τα παράθυρα, δεν τα άνοιγε. Όταν έκλεισε τα μαγαζιά, έπεσε σε μελαγχολία. Δεν ήθελε να βγει έξω. Δεν μπορούσαμε να τον βγάλουμε έξω από το σπίτι, είχε απομονωθεί εκεί μέσα. Τον γνώρισα την δεκαετία του ’70 στην Αμερική» αποκάλυψε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος στην εκπομπή T-Live.

«Από τότε που έχασε τα μαγαζιά δεν ήταν ο Στηβ Κακέτσης που ξέραμε. Το άντεξε και πάντα μας έλεγε ότι κάνει υπομονή για το παιδί του. Δεν ήθελε να έχει επαφή με τον έξω κόσμο. Την Κατιάνα Μπαλανίκα δεν την ξεπέρασε ποτέ. Πάντα του στάθηκε στις άσχημες στιγμές του» τόνισε ο γνωστός επιχειρηματίας.

  

  • Πέγκυ Ζήνα 

«Ήταν ο πρώτος άνθρωπος που δούλεψα μαζί του. Ήταν αυτό που λέμε, αρχοντάνθρωπος», δήλωσε μεταξύ άλλων η Πέγκυ Ζήνα στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Read More

And More