Στηβ Μιλάτος για Σπυροπούλου: «Άνθρωποι από το πλατό χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να ανέβουν στα social media»

Τον Στηβ Μιλάτο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου.

 Το γνωστό μοντέλο μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παλιότερη συνεργασία του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή την άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στην παρουσιάστρια και τη Φωτεινή Πετρογιάννη.

«Ποτέ δεν είναι αργά να μετανιώσεις για κάτι το οποίο πιστεύεις ότι έχεις κάνει λάθος, το θέμα είναι να το καταλάβεις και να το διορθώσεις. Νομίζω ότι η Κωνσταντίνα το κατάλαβε στην καλύτερη περίοδο της ζωής της, τώρα που γίνεται μητέρα και νομίζω αυτό την κάνει καλύτερο άνθρωπο και καλύτερη μητέρα στο παιδί που θα έρθει στη ζωή. Αντί να την παινέψουν για όλο αυτό έπεσαν να την φάνε», σχολίασε αρχικά ο Στηβ Μιλάτος. 

Όσον αφορά στην κόντρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την Φωτεινή Πετρογιάννη, το μοντέλο σημείωσε: «Πιστεύω ότι ήταν και δικός της λάθος. Ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του λέω εγώ. Ήταν η ώρα να καταλάβει τα λάθη της και τα λάθη έρχονται». 

«Εγώ δεν βίωσα κάτι περίεργο στη συνεργασία μου με την Κατερίνα. Η Κωνσταντίνα ίσως αντιδρούσε έτσι γιατί την κουτσομπόλευαν και μάλλον αυτή τη στάση ήταν η άμυνά της. Δεν αρκεί μια συγγνώμη, αλλά δεν αναιρεί την πράξη και την σκέψη», πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος. 

Τέλος, ο ίδιος τοποθετήθηκε εκ νέου για τις δηλώσεις τους όπου έκανε λόγο για «συνεργάτιδες – οχιές», οι οποίες της φέρθηκαν λάθος.

«Τη Φωτεινή Πετρογιάννη δεν την γνωρίζω προσωπικά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη. Ήταν άνθρωποι που ήταν πάνω στο πλατό, όπου εκείνη την εποχή χρησιμοποιούσαν τη δύναμή της για να παίζουν πιο έντονα στα social media για να τους βγάζουν φωτογραφίες και να ασχολούνται μαζί τους». 

Read More

And More