Στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ από σήμερα και πάλι η Ελλη Στάη !

Στο κεντρικό δελτίο της ΝΕΤ από σήμερα και πάλι η Ελλη Στάη ! | tlife.gr

Πίσω στο τηλεοπτικό της πόστο θα βρίσκεται και πάλι από σήμερα η Ελλη Στάη ! Μετά τα… διοικητικά και συναδελφικά παρατράγουδα που σημειώθηκαν περίπου είκοσι μέρες πριν στο Ραδιομέγαρο της Αγ. Παρασκευής και την Ενορκη Διοικητική Εξέταση που διατάχθηκε, η γνωστή δημοσιογράφος (η οποία ως γνωστόν είχε εξοστρακιστεί από την εκφώνηση του δελτίου) επιστρέφει δριμύτερη απόψε, στην θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΝΕΤ.

Οσο για το τι δήλωσε η ίδια για όλα αυτά, αλλά και για το πόρισμα της ΕΔΕ ; Σας παρουσιάζω απόσπασμα από την Κυριακάτικη συνέντευξή της στο «Θέμα» !

«Σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι να αισθανθώ εγώ δικαιωμένη, ούτε να αισθανθεί κάποιος άλλος μειωμένος. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ η σύνθεση. Κι αυτό θα ήθελα να είναι ο άξονας στη δουλειά μας στην ΕΡΤ. Ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, όπου η χώρα περνάει αυτή τη δοκιμασία, όπου έχουμε μα κυβέρνηση τρικομματική, μοντέλο το οποίο πρώτη φορά δοκιμάζουμε. Αυτό απαιτεί από τη φύση του σύνθεση. Εγώ θέλω να είμαι πρόσωπο το οποίο λειτουργεί συνθετικά. Γι΄αυτό δεν με αφορά καθόλου το «δικαιώθηκα» ή «δεν δικαιώθηκα» σε κάτι, το οποίο γυρνώντας προς τα πίσω δεν θα μας έχει μείνει ίσως και καθόλου.

Είμαι ένας άνθρωπος που τα κακά τα πετάω πίσω. Σαν να έχω ένα σακουλάκι με πέτρες και τις πετάω γιατί δεν θέλω να προχωρήσω με βάρος. Θέλω να προχωράω ανάλαφρα μπροστά. Οπότε για μένα εκεί είναι το στοίχημα στο πως θα συνθέσουμε τις απόψεις μας, τις αντιλήψεις μας και όλοι μαζί θα πάμε σε ένα αποτέλεσμα το οποίο θα δίνει στον πολίτη μια καθαρή και διαφανή ενημέρωση για το που πάει η χώρα».

READ more