Στο νοσοκομείο η Kourtney Kardashian: Κινδύνευσε να χάσει το μωρό της – Η μακροσκελής ανάρτηση

Δύσκολες ώρες πέρασε η Kourtney Kardashian, καθώς μια σοβαρή περιπέτεια υγείας την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ κινδύνευσε ακόμη και να χάσει το μωρό που κυοφορεί.

Οι πρώτες φήμες ότι κάτι συμβαίνει με την υγεία της κυκλοφόρησαν όταν ο σύζυγός της Travis Barker ανέβαλε την προγραμματισμένη περιοδεία του στην Ευρώπη και επέστρεψε στις ΗΠΑ. 

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Kourtney Kardashian αποκάλυψε τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της, ευχαριστώντας τους γιατρούς που κατάφεραν να σώσουν το μωρό της.

«Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά, ο βράχος μου. Και στη μαμά μου, σε ευχαριστώ που μου κρατάς το χέρι μέσα από αυτό.

Ως κάποια που είχε τρεις πραγματικά εύκολες εγκυμοσύνες στο παρελθόν, δεν ήμουν προετοιμασμένη για τον φόβο μιας επείγουσας εμβρυϊκής χειρουργικής επέμβασης. Δεν νομίζω ότι όποιος δεν έχει περάσει παρόμοια κατάσταση μπορεί να καταλάβει αυτό το συναίσθημα φόβου. Έχω μια εντελώς νέα κατανόηση και σεβασμό για τις μαμάδες που χρειάστηκε να αγωνιστούν για τα μωρά τους ενώ ήταν έγκυες.

Δόξα τον Θεό. Το να βγω από το νοσοκομείο με το αγοράκι μου στην κοιλίτσα μου και να είμαι ασφαλής ήταν η πιο αληθινή ευλογία» έγραψε η Kourtney Kardashian στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

 

Read More

And More