Στο νοσοκομείο η Πηνελόπη Αναστασοπούλου – Είχε ατύχημα στο θέατρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε δυστυχώς ένα σοβαρό ατύχημα στο θέατρο Broadway μετά το τέλος της πρώτης παράστασης. Η αγαπημένη ηθοποιός έπεσε από τα σκαλιά την ώρα που πήγαινε από τη σκηνή στο καμαρίνι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι και η ηθοποιός μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και της έγιναν  εξετάσεις. Όπως ήταν λογικό η δεύτερη παράσταση αναβλήθηκε

Το TLIFE επικοινώνησε με τον παραγωγό και διευθυντή της ορχήστρας της Παριζιάνας Μαυρίκιο Μαυρικίου ο οποίος μας μετέφερε τα εξής : “Ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για εμάς σήμερα με το θάνατο της αγαπημένης μας Έρρικας. Είπαμε όμως να παίξουμε και να αφιερώσουμε την παράσταση σε εκείνη. Δυστυχώς όμως μετά το τέλος της παράστασης είχαμε το ατύχημα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, η οποία έπαιξε και το ρόλο της Έρρικας στην παράσταση. Περιμένω να μάθω πως είναι η κατάσταση της υγείας της”!

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες που έγιναν γνωστές αργά το βραδυ της Κυριακής η Πηνελόπη είναι πολύ καλύτερα. και  το χτύπημε στο κεφάλι δεν ήταν σοβαρό. Η ηθοποιός υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία η οποία ευτυχώς έδειξε πως όλα είναι καλά!

Το TLIFE, εύχεται στην Πηνελόπη περαστικά.

Read More

And More