Στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία η εγκυμονούσα Chrissy Teigen: «Αν τα καταφέρουμε εγώ και το μωρό…»

H Chrissy Teigen, η οποία έκανε γνωστό πριν μερικές μέρες ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο λόγω επιπλοκών της εγκυμοσύνης.

Το διάσημο μοντέλο, που διανύει τον πέμπτο μήνα της κύησης, παραμένει στο κρεβάτι εξαιτίας του γερασμένου της πλακούντα ο οποίος αιμορραγεί. Τα πράγματα, μάλιστα, έγιναν χειρότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο, οπότε και η ίδια βρέθηκε στο Cedars-Sinai Medical Center στο Los Angeles μιας και η αιμορραγούσε ακατάπαυστα.

Η Chrissy Teigen περνάει όλο το εικοσιτετράωρο στο κρεβάτι για να προφυλάξει την υγεία της ίδιας και του αγέννητου μωρού της. Μάλιστα, μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, η ίδια ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για τις δύσκολες στιγμές στην τρίτη της εγκυμοσύνη.

«Όλοι ξέρουμε ότι ήμουν στο κρεβάτι τις τελευταίες εβδομάδες αλλά συνέχισα να αιμορραγώ. Έχει περάσει ένας μήνας και η αιμορραγία ήταν μεγάλη, παραπάνω από αιμορραγία περιόδου, το μωρό είναι καλά και μεγαλώνει και κουνιέται κι εγώ είμαι καλά αλλά κάνουμε ό,τι μπορούμε αυτή τη στιγμή για να έχει πολλά υγρά γύρω του, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα παραπάνω που μπορούμε να κάνουμε, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό και είμαι στην παράξενη θέση που είναι επικίνδυνο να δοκιμάσουμε οτιδήποτε. Αν το μωρό κι εγώ τα καταφέρουμε τις επόμενες εβδομάδες, θα ξεπεράσουμε τη ζώνη του κινδύνου», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πώς ο σύζυγός της, John Legend, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της.

Read More

And More