Στο νοσοκομείο ο Χρήστος Μενιδιάτης! Αναβολή της αποψινής πρεμιέρας

Η αδιαθεσία του Χρήστου Μενιδιάτη και η εισαγωγή του στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα σε ένα μήνα, οδήγησαν τους υπεύθυνους του καταστήματος να αναβάλουν την προγραμματισμένη για απόψε το βράδυ πρεμιέρα του με τον Ηλία Βρεττό και την Χριστίνα Σάλτη στο Gotham.

Όπως είναι γνωστό, ο Χρήστος Μενιδιάτης είχε υποβληθεί πριν από λίγο καιρό σε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας αλλά σύμφωνα με ανακοίνωση του Gotham, πριν από λίγο, πόνοι έστειλαν ξανά στο νοσοκομείο τον αγαπημένο τραγουδιστή και οι γιατροί του συνέστησαν αποχή από κάθε επαγγελματική του δραστηριότητα.

/

Διάβασε ολόκληρη την ανακοίνωση

Εκτάκτως αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου πρεμιέρα στο Gotham City Stage.
Ο Χρήστος Μενιδιάτης εισήχθη στο νοσοκομείο για τρίτη φορά μέσα στον τελευταίο μήνα . Οι ξαφνικοί πόνοι ήταν το αποτέλεσμα πρόσφατου χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί ο γνωστός καλλιτέχνης. Μετά από τα παραπάνω γεγονότα, οι γιατροί απαγόρευσαν προσωρινά κάθε επαγγελματική δραστηριότητα για τον Χρήστο Μενιδιάτη μέχρι την πλήρη ανάρρωση του.
Η επιχείρηση καθώς και όλοι οι συντελεστές και συνάδελφοι του καινούργιου σχήματος ευχόμαστε περαστικά ,πλήρη και γρήγορη ανάρρωση.
Ευχαριστούμε όλα τα media για την θερμή υποστήριξη τους και ζητούμε την κατανόηση τους .Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την καινούργια ημερομηνία έναρξης

Read More

And More