Στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά και ο Βασίλης Καρράς

Στο νοσοκομείο την Πρωτοχρονιά και ο Βασίλης Καρράς | tlife.gr

Εκτός από την Δέσποινα Βανδή που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μέσα στις γιορτές, άλλος ένας καλλιτέχνης θα έχει να θυμάται τη φετινή Πρωτοχρονιά. Ο λόγο για τον Βασίλη Καρρά, ο οποίος γιόρτασε την πρώτη ημέρα του νέου χρόνου, αλλά και την ονομαστική του γιορτή σε κλινική της Θεσσαλονίκης, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Σύμφωνα με την “Espresso” ο τραγουδιστής υπέστη κολικό του νεφρού, τη στιγμή που βρισκόταν στην πίστα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, όπου εμφανίζεται εδώ και τρεις μήνες και πέρασε την Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, ο Βασίλης Καρράς είχε αντιμετωπίσει και στο παρελθόν ανάλογο πρόβλημα, όμως την Πρωτοχρονιά ένιωσε αφόρητους πόνους στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα οι στενοί του συνεργάτες να κρίνουν απαραίτητη την μεταφορά του σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Εκεί, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές εξετάσεις, οι οποίες ευτυχώς έδειξαν ότι δεν πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα πάρει εξιτήριο, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί λίγες ημέρες ξεκούρασης, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει στα επαγγελματικά του καθήκοντα.
Όπως ήταν φυσικό, η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ανησύχησε συναδέλφους του, που του τηλεφώνησαν άμεσα και ευχήθηκαν περαστικά και καλή ανάρρωση.

READ more