Στο πένθος γνωστός τραγουδιστής – Πέθανε ο αδελφικός του φίλος

Δύσκολες ώρες περνά ο Γιώργος Δασκαλάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά την απώλεια του αδερφού του, Γιώργου το 2006, βίωσε την απώλεια του αδελφικού του φίλου, Θοδωρή, που οπως έμαθε λίγες ώρες προτού βγει στην πίστα, σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Ο τραγουδιστής αποχαιρέτισε τον φίλο του με τον δικό του τρόπο μέσω Facebook, όπου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του έγραψε τα παρακάτω συγκινητικά λόγια.

“Και είναι λοιπόν κι αυτά τα βράδια που πρέπει να κάνεις ότι όλα είναι εντάξει… Δεν συμβαίνει τίποτα… Και όλα είναι μια χαρά… Γιατί έτσι δυστυχώς είναι η δουλειά μας αυτή… Γελάς απέξω και μέσα σου κλαις χωρίς να πάρει χαμπάρι κανείς… Σιωπηλά… Εχθές λοιπόν κάναμε το ποδαρικό μας για την καλοκαιρινή σεζόν στο ΕΛΙΖΕ… Τιμή μου και ένα μεγάλο ευχαριστώ που επιλέχθηκα εγώ γι’ αυτό και για την συμμετοχή σας που ήταν απίστευτη… Και ζήσαμε παρέα ένα υπέροχο βράδυ… Κανείς όμως δεν ήξερε ό Δασκαλάκης τι πόνο κρύβει μέσα του.

Και η ιστορία επαναλαμβάνεται… Το ίδιο πράγμα συνέβη όταν έχασα τον αδελφό μου τον Γιώργο το 2006… Εχθές λοιπόν έχασα έναν επί πολλά χρόνια φίλο… Έναν άλλο “αδελφό” που ήταν δίπλα σε εμένα και στην οικογένειά μου όχι μόνο με τα μπράτσα του αλλά με την ψυχή του και την καρδιά του…

Άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο καβάλα με τη μηχανή του χωρίς όμως αυτός να φταίει σε κάτι… Αδερφέ μου “Fritz” Θεόδωρε Κούτουλα πήγαινε τώρα στην γειτονιά των αγγέλων να μας φυλάς και να μας προστατεύεις πλέον από ψηλά…
Καλό παράδεισο αγορίνα μου και να ξέρεις ότι θα μας λείψει το γέλιο σου και αυτή η εκνευριστική μυρωδιά από τα πουράκια σου…. Καλό σου ταξίδι παλικάρι μου”.

Read More

And More