Στο …συρτάρι η πολυαναμενόμενη σειρά του Θοδωρή Πετρόπουλου !

Αναμφισβήτητα ήταν μία απο τις σειρές που τις περιμέναμε πως και πως … Αναμφισβήτητα ήταν μία απο τις σειρές που αν έβγαινε φέτος στον αέρα, θα έκανε τα μηχανάκια της AGB να χτυπήσουν κόκκινο. Αναμφισβήτητα μετά το …θρυλικό πια, “Είσαι το ταίρι μου” , αδυμονούσαμε για να δούμε στους δέκτες μας την φρέσκια τηλεοπτική πρόταση του Θοδωρή Πετρόπουλου. Παρόλα αυτά ,όμως, με την …όρεξη θα μείνουμε !

Με την όρεξη θα μείνουμε γιατί η ολοκαίνουργια δουλειά που ετοίμαζε με εντατικούς ρυθμούς μέχρι τώρα ο Θοδωρής Πετρόπουλος για το Mega ,αποφασίστηκε να μην φιλοξενηθεί στο πρόγραμμα του καναλιού την σεζόν 2010-2011, αλλά στο πρόγραμμα της σεζόν 2011-2012.

Ναι, η κωμική σειρά του ταλαντούχου σεναριογράφου στην οποία θα ενώσουν τις τηλεοπτικές δυνάμεις τους η Βίκυ Σταυροπούλου, η Μαρία Καβογιάννη και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης δεν θα κάνει πρεμέρα στους δέκτες μας την ερχόμενη σεζόν, αλλά την επόμενη.

Βλέπετε, λόγω κρίσης γίνεται τρελή οικονομία στον προυπολογισμό των καναλιών και εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα δεν υπάρχει. Το βάσανο της οικονομίας έχει χτυπήσει και την πόρτα του Mega. Ετσι, απο την στιγμή που αυτή την χρονιά θα μεταδωθεί το πολυδάπανο , “Νησί” ( το κόστος του κάθε επεισοδίου ξεπερνά τα 150.000 ευρώ !) ,αποφασίστηκε να μην βγει φέτος στον αέρα η “Αγάπη” (προσωρινός εννοείται τίτλος) του Θοδωρή Πετρόπουλου, γιατί κι αυτή είναι μία δουλειά αρκετά υψηλού μπάτζετ και απλούστατα το κανάλι δεν …βγαίνει ! Αποτέλεσμα; Δεν βγαίνει ούτε και η σειρά !

Κάτι τέτοιο άλλωστε έγινε και με το “Νησί” το οποίο ναι μεν θα δούμε στους δέκτες μας απο Οκτώβρη , όμως , πρώτα έμεινε στο …περίμενε για περίπου δύο χρόνια .

Ετικέτες

Read More

And More