Στο χειρουργείο διάσημος σταρ του Χόλυγουντ!

Ένα περιστατικό που συνέβη δυο μήνες πριν τον έστειλε τελικά στο νοσοκομείο. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ που πριν δυο μήνες πήγε διακοπές με την οικογένειά του στην Κροατία και είχε ένα απρόοπτο περιστατικό όταν τσιμπήθηκε από αχινό. Ο λόγος για τον Neil Patrick Harris που από τη μια μέρα στην άλλη, βρέθηκε στο χειρουργείο.

Αρχικά ο πρωταγωνιστής του «How I met your mother» κατάφερε να βγάλει από το δέρμα του τα περισσότερα αγκάθια από τον αχινό, ωστόσο, δυο από αυτά έμειναν στο δέρμα και του προκάλεσαν σοβαρή φλεγμονή. Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει άμεσα χειρουργείο και να αφαιρέσει τα αγκάθια από το χέρι του.

Ο ίδιος μάλιστα επικοινώνησε την περιπέτεια που έζησε και μέσα από τα social media. «Σήμερα έκανα μια επέμβαση. Πριν από δυο μήνες σε ένα ταξίδι με την οικογένειά μου στην Κροατία τσιμπήθηκα από έναν αχινό, σκαρφαλώνοντας σε κάτι βράχους. Αμέσως έβγαλα μόνος τα αγκάθια από το δέρμα μου, αλλά δύο από αυτά έμειναν μέσα. Και ένα από αυτά μολύνθηκε. Ευτυχώς χάρη στον γιατρό μου Dan Polatsch και στην ομάδα του, κατάφερα να απαλλαγώ από αυτό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να φοράω αυτόν τον εξοπλισμό στο χέρι μου για όσο διαρκεί η περίοδος ανάρρωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και με μια δόση χιούμορ πρόσθεσε ότι ακόμη και μετά από αυτήν την περιπέτεια θα ξαναφάει sushi και αχινό.

Read More