Στο χειρουργείο η δημοσιογράφος Ελεάννα Τρυφίδου

Μια άτυχη στιγμή ήταν αρκετή για να οδηγήσει την Ελεάννα Τρυφίδου στο χειρουργείο. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός είχε ένα ατύχημα μετά από απογευματινή της έξοδο και μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Η Ελεάννα βρέθηκε από το σινεμά στο χειρουργείο. Το βράδυ της Τρίτης πήγε στον κινηματογράφο με την παρέα της, χωρίς να μπορεί να φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε. Το ατύχημα που είχε την οδήγησε στο νοσοκομείο καθώς οι πόνοι ήταν αφόρητοι. Εκεί οι γιατροί διέγνωσαν πως έχει σπάσει τον αστράγαλό της σε τρία σημεία και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε, έλειπε τις τελευταίες μέρες από το πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζουν. Το κάταγμα της Ελεάννας ήταν σοβαρό και ή ίδια χρειάζεται ξεκούραση και τρεις μήνες αποθεραπείας.

Γράφοντας, μάλιστα σήμερα στο προφίλ της στο Facebook, η ραδιοφωνική παραγωγός έγραψε στους φίλους της: “Κι εκεί λοιπόν που όλα πάνε καλά… εκεί που οι βαλίτσες είναι έτοιμες για το κυκλαδίτικο τετραήμερο, εκεί που τα δωμάτια είναι κλεισμένα και τα αντιηλιακά αγορασμένα… εκεί που γελάς μετά το σινεμά… συντριπτικό κάταγμα”
Δες όλο το μήνυμα της στο Facebook:

Read More

And More