Στο χειρουργείο ο Βασίλης Σπανούλης – Η πρώτη φωτογραφία από το νοσοκομείο

Στο πλευρό του συζύγου της βρίσκεται διαρκώς η Ολυμπία Χοψονίδου. Σήμερα ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, υποβλήθηκε  σε ένα πολύωρο χειρουργείο στο πόδι, έπειτα από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε σε ένα αγώνα. Συγκεκριμένα, είχε χτυπήσει στους  περονιαίους τένοντες του δεξιού ποδιού του κατά την διάρκεια του αγώνα που είχαν στο Μιλάνο εναντίον της Αρμάνι.

Τα ευχάριστα νέα ανέλαβε να κάνει γνωστά η Ολυμπία, δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο Instagram την πρώτη φωτογραφία μετά την επέμβαση. Η πρώην Σταρ Ελλάς – που έχει αποκτήσει 5 παιδιά με τον μπασκετμπολίστα – κοινοποίησε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο που την δείχνει να είναι χαμογελαστή και αγκαλιά με τον σύζυγο της και έγραψε: ” Αποκτάς δύναμη προχωρώντας”, δείχνοντας έτσι ότι όλα πήγαν καλά.

Φυσικά η φωτογραφία απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια τα οποία έγραφαν να είναι σιδερένιος ο μπασκετμπολίστας και να γυρίσει γρήγορα στα γήπεδα. Ο Βασίλης θα παραμείνει σήμερα στο νοσοκομείο και την Τρίτη θα πάρει εξιτήριο για να επιστρέψει σπίτι του.

Read More

And More