Στοιχεία που σοκάρουν: Η W. Houston και η κόρη της Kristina μοιράζονταν τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών!

Ένα νέο θέμα έρχεται στο φως που σοκάρει! Υπάρχουν στοιχεία που θέλουν τη Whitney Houston και την έφηβη κόρη της, Bobbi Kristina, να μοιράστηκαν τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών.

Η Daily Star αναφέρει πως μητέρα και κόρη, προμηθεύονταν από τον ίδιο άντρα με το όνομα Jay, ναρκωτικές ουσίες, ακόμη κι ένα μήνα πριν από τον θάνατο της τραγουδίστριας.

Μία πηγή από το περιβάλλον της οικογένειας αναφέρει ότι αυτός ο άντρας πήγαινε μαριχουάνα και κοκαΐνη στο σπίτι της Houston στην Ατλάντα και πως η Whitney έπαιρνε συνεχώς ναρκωτικά το τελευταίο εξάμηνο της ζωής της.

Εκτός όμως από την προμήθεια της Whitney από αυτόν τον άντρα, υπήρχε και η προμήθεια προς την κόρη της. H Bobbi έπαιρνε από τον Jay ναρκωτικά κι αλκοόλ, εν αγνοία της μητέρας της.

Deliveries: A family insider allegedly told the publication that the man would deliver marijuana and cocaine to the Houston home in Atlanta for both mother and daughter

“Της έδινε αλκοόλ και κάναβη συνήθως”, λέει η πηγή στη Daily Star. H Bobbi είχε επιχειρήσει να μαχαιρώσει τη μητέρα της αλλά και να κόψει τις φλέβες της το 2008 όπου και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική.

Πριν από ένα χρόνο, το αγόρι της Bobbi, είχε δώσει συνέντευξη και είχε πει πως ήταν εθισμένη στην κοκαϊνη. Εκείνος προσπάθησε να την αποτρέψει από όλο αυτό, αλλά η απάντηση που πήρε από εκείνη ήταν: “Είμαι ακριβώς σαν τη μητέρα μου.” Σήμερα η οικογένειά της φοβάται μην ακολουθήσει τα βήματα της μητέρας της και έχει το ίδιο άσχημο τέλος με εκείνη.

Αυτό που περιμένουν όλοι τώρα, είναι η εξομολόγηση της Bobbi στην Oprah την Κυριακή.

Read More

And More