Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στην παραλία, φορώντας το μαγιό της!

Τον περασμένο Ιούνιο, η Eva Longoria έγινε μητέρα για πρώτη φορά, σε ηλικία 43 ετών. Η γοητευτική ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Jose ‘Pepe’ Baston, το οποίο θα πάρει το όνομα Santiago Enrique. Τους τελευταίους έξι μήνες, λοιπόν, η ζωής της έχει αλλάξει ριζικά και πλέον την καθημερινότητά της μονοπωλεί ο γιος της, ο οποίος της έχει πάρει τα μυαλά και μαζί του βιώνει πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Φέτος, η Eva θα περάσει τα πρώτα της Χριστούγεννα ως μανούλα με τον μικρό της πρίγκιπα στην αγκαλιά της και τον άντρα της ζωής της στο πλευρό της. Ωστόσο, το ζευγάρι επέλεξε να κάνει γιορτές κάπου εξωτικά και όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, τις άγιες μέρες που  έρχονται θα της περάσουν στη θάλασσα και είναι πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό.

Μάλιστα, για να μπει σε… Christmas mood, η ηθοποιός στόλισε ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο… στην παραλία, φορώντας το μαγιό της και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Περήφανη για το αποτέλεσμα, φωτογραφήθηκε δίπλα του και ανήρτησε το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τα likes να πέφτουν… βροχή.

Read More

And More