Στον αέρα το “Πρωινό ΑΝΤ1” ; Ολο το αποκλειστικό ρεπορτάζ…

Τι γίνεται με το “Πρωινό ΑΝΤ1” ο ε ο ; Στην πραγματικότητα, ουδείς γνωρίζει, εκτός φυσικά από τα υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του καναλιού του Αμαρουσίου !

Με άλλα λόγια; Μπορεί ο κόσμος να το έχει τούμπανο πως θα υπάρξει το καλοκαιρινό “Πρωινό ΑΝΤ1” και οι συζητήσεις με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να παίρνουν και να δίνουν, όμως, γεννά υποψίες και μία γενικότερη ανησυχία το γεγονός ότι το κανάλι επισήμως από την πλευρά του, δεν έχει δηλώσει ούτε μία φορά πως όντως προχωρά στο καλοκαιρινό στήσιμο του πρωινού και πως το μόνο που αναζητά είναι τα πρόσωπα που θα το στελεχώσουν !

Ετσι, έχουμε φτάσει αισίως έξι μέρες πριν την πολυσυζητημένη και αναμενόμενη πρεμιέρα και ακόμα τίποτα από το κανάλι του Αμαρουσίου. Σύμφωνα μάλιστα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, η όλη διαδικασία κολλάει – όπως είναι φυσικό λόγω κρίσης βεβαίως βεβαίως – στα κόστη και στον προυπολογισμό που πρέπει να υπάρξει για την συγκεκριμένη παραγωγή.

Αποτέλεσμα; Πολλοί είναι εκείνοι που στο Μαρούσι έχουν αρχίσει να ανησυχούν τα μάλα, μήπως εντέλλει η όλη κατάσταση δεν τα καταφέρει να περάσει από τις συμπληγάδες του οικονομικού και στο τέλος; Παρά την έντονη επιθυμία και την έντονη προσπάθεια των Αντεννικών για να βγει στον αέρα, μείνει στα χαρτιά !

Εδώ κάτι τέτοιο οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 τόλμησαν να κάνουν και με το πολυσυζητημένο “Dancing with the stars” (το κόστος του οποίου εννοείται πως δεν συγκρίνεται με το “Πρωινό ΑΝΤ1”) και δεν θα το τολμήσουν με μία εκπομπή εντελώς εποχιακού χαρακτήρα, αν δουν πως όντως δεν τους βγαίνει ο… λογαριασμός ;

Μέσα στην ημέρα πάντως, ή το αργότερο αύριο, αναμένεται να παρθεί η οριστική απόφαση και αν ανάψει το πράσινο φως (που όλοι μας το ευχόμαστε…) τότε θα φύγει και από το Γραφείο Τύπου του καναλιού και η επίσημη ανακοίνωση που όλοι περιμένουμε !

Μέσα στην μέρα ,λοιπόν, δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις σε σχέση με το συγκεκριμένο θέμα και μακάρι αυτές οι εξελίξεις να είναι ευχάριστες και να επανέλθουμε σε αυτό για να σας αναρτήσουμε την ανακοίνωση του καναλιού !!!

Read More

And More