Στούντιο 4: Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου – «Είναι η στιγμή που θα δακρύσουμε όλοι μαζί»

Πλάνα από τη διάσωση των σεισμόπληκτων στην Τουρκία παρουσίασε η εκπομπή Στούντιο 4 στην ΕΡΤ.

«Σήμερα Τρίτη μέσα σε ένα πολύ ζοφερό και δυσάρεστο κλίμα… με το πολύ άσχημο γεγονός, τον σεισμό που έγινε στη γειτονική Τουρκία»  ανέφερε στην έναρξη της εκπομπής η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μαθαίνουμε ειδήσεις. Κατανοώ και τον κόσμο που επιλέγει να μην το βλέπει σε συνεχή ροή, που δεν αντέχει αυτή την είδηση. Καμιά φορά δεν είναι ότι κλείνεις τα μάτια σου σε ένα άσχημο γεγονός. Είναι και η δική σου ψυχή τι μπορεί να αντέξει και πόσο πόνο μπορεί να βαστάξει» ανέφερε από την πλευρά του ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Φανερά συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου βλέποντας τα πλάνα με τους Έλληνες διασώστες να καταφτάνουν στην Τουρκία απεγκλωβίζοντας τους σεισμόπληκτους, ανάμεσα σε τόσους νεκρούς.

«Δεν θα το βλέπουμε ούτε κι εδώ σε συνεχή ροή. Έχουμε όμως μία αισιόδοξη πινελιά σε όλο αυτό, τη διάσωση της αδελφής της Φατμά. Η Φατμά δεν τα κατάφερε αλλά η αδελφή της σώθηκε από τους διασώστες της ελληνικής ΕΜΑΚ. Θα θέλαμε να το μοιραστούμε αυτό το βίντεο, γιατί είναι η στιγμή που θα δακρύσουμε όλοι μαζί αλλά αυτή τη φορά θα δακρύσουμε από χαρά» , είπε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.

Read More

And More