Στράτος Τζώρτζογλου – Αποκάλυψη για #metoo: «Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έχει βγει να μιλήσει, αλλά μου έχει πει ονόματα»

Για το νέο του επαγγελματικό εγχείρημα και το ελληνικό #metoo μίλησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε εάν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση λέγοντας: «Έτυχε μια εποχή να είμαι το νέο, ωραίο αγόρι. Αυτό πιθανόν να δημιουργούσε πολλές φαντασιώσεις στους άλλους. Την εποχή εκείνη απάντησα με όσο πιο ευγενικό τρόπο μπορούσα, αλλά μερικοί από αυτούς μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου είπε στη συνέχεια: «Κατά κάποιο τρόπο γνωρίζουμε ότι έχουν συμβεί πράγματα στο χώρο μας. Έχω δουλέψει με τις περισσότερες κοπέλες από αυτές που βιάστηκαν και ήταν πολύ καθαρές και αυθεντικές, καλά παιδιά και συνεργάσιμες. Το 1994 μια ηθοποιός μου είπε “όταν δώσαμε εξετάσεις για τον ρόλο δεν μας την έπεσες”».

«Η συγκεκριμένη ηθοποιός δεν έχει βγει ακόμα να μιλήσει και να τους αναφέρει, πιθανόν να έχει πάει στο ΣΕΗ. Αλλά εμένα μου τα έχει πει, μου έχει πει ονόματα. Αφού δεν έβγαινε η ίδια να μιλήσει, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα», πρόσθεσε επίσης ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Read More

And More