Στράτος Τζώρτζογλου: “Έχανα τα μαλλιά μου, είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου”

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, όταν πέθανε η μητέρα του, προχώρησε ο Στράτος Τζώρτζογλου στο περιοδικό ΕΓΩ!.

Διάβασε το σχετικό απόσπασμα:

– Ήσασταν πράγματι η ψυχή της «Φάρμας»….

Ακούγεται παράδοξο αυτό που θα πω αλλά δεν είχα δει ποτέ ριάλιτι. Δεν ήξερα καν ότι το «Survivor» υπήρχε, έλειπα και χρόνια στην Αμερική. Δέχτηκα να μπω στη «Φάρμα» μετά από πρόταση της Φαίης Σκορδά, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων.

Μου άρεσε η ιδέα να έρθω σε επαφή με τη φύση, αλλά ο κυριότερος λόγος που δέχτηκα ήταν ότι ήθελα να ξεφύγω από την αίσθηση του θανάτου της μητέρας μου. Ήταν το πιο κοντινό μου πρόσωπο, η γυναίκα που της αφιέρωσα την καριέρα μου, τη ζωή μου και γι’ αυτήν έγινα ηθοποιός. Αργότερα προστέθηκε στη ζωή μου ο γιος μου, που είναι η μεγαλύτερή μου αγάπη. Ακόμη και τώρα, δεν έχω διαχειριστεί το πένθος, έχω άρνηση.

– Κλονίστηκε ο οργανισμός σας από τον θάνατο της μητέρας σας;

Έβγαλα πολλά ψυχοσωματικά. Κάποια στιγμή, πριν μπω στη «Φάρμα», είχε γεμίσει σπυριά το κεφάλι μου από πίσω. Είχα μια τρομακτική φαγούρα, πήρα διάφορα φάρμακα και αντί να υποχωρήσει αυξανόταν. Άρχισε να μουδιάζει το αριστερό μου πόδι, πήρα κιλά λόγω του κοροναϊού.

Μπήκα στη «Φάρμα» 97 κιλά, ενώ πάντα ήμουν 85. Επίσης τα μαλλιά μου είχαν αραιώσει, έπεσαν από την στενoχώρια. Δεν το ήξερα όμως, γιατί δεν έβλεπα πίσω και το διαπίστωσα στα βίντεο της «Φάρμας». Στη «Φάρμα» ήμουν πιο αληθινός από ό,τι έχω υπάρξει, ακόμη και στο σπίτι μου. Συνήθως όσοι μπαίνουν στα ριάλιτι, προσέχουν πολύ την εικόνα τους, εγώ πριν μπω, πιθανόν να την πρόσεχα περισσότερο.

Read More

And More