Στράτος Τζώρτζογλου : Η τηλεοπτική επιστροφή του…

Μια νέα άφιξη θα δούμε σήμερα στην “Ζωή της Άλλης”… Μία άφιξη η οποία θα προκαλέσει αναταράξεις και θα αναστατώσει για τα καλά τις ζωές των ηρώων, δίνοντας άλλη τροπή στο σενάριο… Η άφιξη αυτή δεν είναι άλλη, από την εμφάνιση του Στράτου Τζώρτζογλου στην σειρά.

Ναι, ο γνωστός ηθοποιός επιστρέφει δριμύτερος στις τηλεοπτικές επάλξεις, παρά τα αρκετά χρόνια απουσίας του απο τα πλατό. Το αγαπημένο παιδί της τηλεόρασης του ΄90, επιστρέφει και υποδύεται τον Αντώνη. Τον πρώην σύζυγο της Μαίρης (Δώρα Χρυσικού) ο οποίος εμφανίζεται ξαφνικά και αναστατώνει τη ζωή της Μαίρης αλλά και της κόρης του, Ντορίτας (Ευγενία Παναγοπούλου).

Αμφιλεγόμενος χαρακτήρας, ο Αντώνης είχε εγκαταλείψει τη Μαίρη όταν η Ντορίτα ήταν μωρό, χωρίς η κοπέλα να γνωρίσει ποτέ τον πατέρα της. Τώρα, έρχεται «κουβαλώντας» τα δικά του μυστικά και θα φέρει σε οριακό σημείο τη σχέση της Μαίρης με την κόρη της, αφού η Ντορίτα θα κατηγορήσει τη μητέρα της για το γεγονός ότι στερήθηκε τον πατέρα της.
Όμως εξαιτίας της άφιξής του και τα σχέδια της Μαίρης, να προχωρήσει τη σχέση της με τον Μάνο (Κώστας Αποστολάκης) αναγκαστικά θα αναβληθούν. Τελικά, ποιος είναι ο Αντώνης; Ποιο μυστικό κρύβει και γιατί εμφανίστηκε τώρα ξαφνικά;

Μείνετε συντονισμένοι στο Mega !

Read More

And More