Στράτος Τζώρτζογλου: «Ο γιος μου είναι ακόμη σε καραντίνα στην Αμερική!»

Ανήμερα της πρώτης επετείου του γάμου του με την Σοφία Μαριόλα εμφανίστηκε στην εκπομπή Happy Day και μίλησε για όλα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Στράτος Τζώρτζογλου. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι λίγο πριν το γάμο του πήγε να κοινωνήσει και δήλωσε πως την περίοδο της καραντίνας πήγαινε καθημερινά στην εκκλησία και καθόταν απ’ έξω.

«Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα. Πήγαινα κάθε μέρα έξω από μια εκκλησία, στο παραθυράκι, ήμουν μόνος, έβγαζα τις προσευχές της ημέρας… Κάθε μέρα πήγαινα έξω από την εκκλησία και οι πατέρες μου είχαν ανοίξει ένα παραθυράκι και από εκεί κοινωνούσα. Ήμουν μόνος μου και ήταν από τα πιο δυνατά και κατανυκτικά Πάσχα που έζησα», αποκάλυψε ο Στράτος Τζώρτζογλου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε: «Κοινώνησα την Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο, απ’ έξω από την εκκλησία. Ήταν πολύ σημαντικό. Αισθάνθηκα κάτι πολύ όμορφο. Δεν πρέπει να χάνουμε την πίστη και την εμπιστοσύνη μας».

Και συνέχισε αποκαλύπτοντας πως ο παπάς της εκκλησίας που κοινώνησε δεν τον γνώριζε: «Πήγαινα κάθε μέρα έξω από την εκκλησία και έγινα φίλος με τον πατέρα. Δεν τον γνώριζα».

Ακόμη μιλώντας για τον γιο του που είναι ακόμη στην Αμερική σε καραντίνα, ανέφερε: “Ο γιος μου είναι  στην Αμερική, δεν έχει βγει στιγμή από το σπίτι. Είναι στην Νέα Υόρκη, στην Αστόρια. Ο Αλκιβιάδης δεν είναι σαν κι εμένα που ήμουν συνεχώς έξω. Είναι εσωστρεφής του αρέσει αυτή η απομόνωση,  μένει σπίτι, γράφει σενάρια…”.

Δες το Video:

Απόσπασμα από την εκπομπή Happy Day!

Read More

And More