Στράτος Τζώρτζογλου-Σοφία Μαριόλα: Όλα έτοιμα για το γάμο και το κρητικό γλέντι υπερπαραγωγή!

Η πιο όμορφη μέρα της ζωής τους έφτασε! Το πιο ωραίο κομμάτι του παραμυθιού τους ήρθε η ώρα να πραγματοποιηθεί! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα σε λίγες ώρες από τώρα θα παντρευτούν στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι των Χανίων της Κρήτης και κουμπάροι θα είναι η Βάνα Μπάρμπα, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης. Η Σοφία Μαριόλα θα φορέσει νυφικό του Βλάσση Χολέβα, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου.

Το ζευγάρι ζει έναν μεγάλο έρωτα και σήμερα θα ανταλλάξει ενώπιον Θεού και ανθρώπων όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου βρίσκονται από την αρχή της εβδομάδας στο νησί, προκειμένου να επιμεληθούν κάθε λεπτομέρεια του γάμου τους. Οι ίδιοι είναι τρομερά χαρούμενοι και περιμένουν πως και πως τη στιγμή να συναντηθούν στην εκκλησία. Τους τελευταίους μήνες, οι δυο τους έχουν μοιραστεί την χαρά τους με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media αποκαλύπτοντας πολλά πράγματα για την σημερινή μέρα.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρίσκονται στα Χανιά της Κρήτης και θα σου μεταφέρουν λεπτό προς λεπτό όλα όσα θα συμβούν τόσο στον γάμο όσο και στο κρητικό γλέντι.

Πριν λίγο καιρό, ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε δηλώσει στο TLIFE:«Όλα είναι ένα» με αυτή τη φράση από την ασκητική του Καζαντζάκη ξεκίνησε να μιλάει για το γάμο του ο Στράτος Τζώρζογλου! «Το νιώθω σαν ευλογία… Μακάρι αυτή η ευλογία του γάμου μας να μπορούσε να μοιραστεί σε όλους τους ανθρώπους. Πιστεύουμε σε ένα χαμένο θεό… Τον γάμο μας τον κάνουμε για αυτή την ευλογία και το χαμένο παιδικό όνειρο από την παιδική μας ψυχή… γιατί τελευταία έχει χαθεί όλο αυτό»!

Από το πλευρό του Στράτου Τζώρτζογλου δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος του, Αλκιβιάδης. “«Ο Αλκιβιάδης θα έρθει στο γάμο και θα τον δει μέσα από τα δικά του μάτια. Είναι σκηνοθέτης και θα του πω να τραβήξει με την κάμερά του και να τον ερμηνεύσει όπως αυτός θέλει… θα κάνει το γάμο μας ταινία».

Μετά το τέλος του μυστηρίου θα ακολουθήσει κρητικό γλέντι στην παραλία όπου έγινε και η πρόταση γάμου πριν από λίγο καιρό. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Βάνα Μπάρμπα θα απαγγείλουν αποσπάσματα από τον «Ερωτόκριτο» ενώ θα ξεσηκώσει τους πάντες να χορέψουν ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του! Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης θα αναλάβει να διασκεδάσει τους καλεσμένους  με τα κόλπα του και να κάνει τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή! Όσον αφορά το ταξίδι του μέλιτος; Το αγαπημένο ζευγάρι θα κάνει tour στα νησιά της Ελλάδας μετά τις 20 Ιουλίου και έπειτα θα φύγει για Λος Άντζελες.

Οι μπομπονιέρες του ζευγαριού!

Η εκκλησία όπου θα τελεσθεί το μυστήριο.

Με το καλό!

Διαβάστε επίσης:

Στράτος Τζώρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Το pre-wedding party και οι τελευταίες ετοιμασίες πριν το γάμο! [pics,vids]

Τζώρτζογλου – Μαριόλα: Κι όμως… αγόρασαν τις βέρες τους μια μέρα πριν το γάμο! [pics] 

 Στράτος Τζώρτζογλου: Η πιο συγκινητική στιγμή! Παίρνει τη ευχή της μαμάς του μέσα από τη μονάδα ηλικιωμένων

Read More

And More