Στράτος Τζώρτζογλου-Σοφία Μαριόλα: Το άλμπουμ του γάμου τους και της γαμήλιας δεξίωσης στα Χανιά!

Ο γάμος τους ήταν σαν να βγήκε… από παραμύθι ή παλιά ελληνική ταινία! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στο γραφικό εκκλησάκι του Τίμιου Σταυρού στον Ακρωτήρι Χανίων και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης, παρουσία συγγενών, φίλων και στενών συνεργατών. Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η επί χρόνια φίλη του γαμπρού Βάνα Μπάρμπα αλλά και άλλοι 3 φίλοι τους, ο Μαθιός Αστροπαλίτης, ο Σπύρος Μπουρνάζος και ο Γιώργος Δεσύπρης.

Η ξανθιά καλλονή έμοιαζε με νεράιδα μέσα στο ρομαντικό νυφικό που σχεδίασε για εκείνη ο σχεδιαστής Βλάσης Χολέβας, ενώ ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν πιο κομψός από ποτέ, φορώντας κουστούμι του Νίκου Αποστολόπουλου. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα λίγο μετά τις 20:00 το απόγευμα του Σαββάτου έφτασαν στην εκκλησία μετά μουσικής, φορώντας το μεγαλύτερο χαμόγελο τους. Οι δυο τους από την αρχή της σχέσης τους ζουν έναν θυελλώδη έρωτα, ο οποίος επισφραγίστηκε με παπά και με κουμπάρους, σε έναν παραμυθένιο γάμο, όπως ακριβώς τον είχαν ονειρευτεί και σχεδιάσει.

Δες φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού:

Ο Στράτος Τζώρτζογλου έφτασε στην εκκλησία, συνοδευόμενος από τον γιο του, Αλκιβιάδη

Η Σοφία Μαριόλα φτάνει λίγο μετά τις 20:00 στην εκκλησία, μαζί με τα μουσικά όργανα που έπαιζαν παραδοσιακά τραγούδια

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης

Το ζευγάρι ανταλλάσσει βέρες

Ο χορός του Ησαΐα

Το πρώτο φιλί των νεόνυμφων

Το ζευγάρι με την μητέρα της Σοφίας!

Με την κουμπάρα τους, Βάνα Μπάρμπα

Η μπομπονιέρα του γάμου

Τα στέφανα του ζευγαριού

Αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο και οι νεόνυμφοι χαιρέτησαν ένα προς ένα τους καλεσμένους τους, ξεκίνησε το… πάρτι! Η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Ζορμπά (εκεί που γυρίστηκε η κλασσική ταινία που όλοι γνωρίζουμε) και όλοι οι καλεσμένοι έγιναν ένα για να γιορτάσουν την πιο ξεχωριστή μέρα του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα! Το παραδοσιακό γλέντι στήθηκε στην παραλία και το νεόνυμφο ζευγάρι διασκέδασε με όλα τα κρητικά έθιμα, απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές και φυσικά πολύ… ρακί.

Το νεόνυμφο ζεύγος χόρεψε συρτάκι και στη συνέχεια party anthems με την νύφη να χορεύει ξέφρενα! Ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα έκοψαν την τούρτα τους υπό τον ήχο του Ερωτόκριτου, ενώ ο Μανώλης Κονταρός με τους μουσικούς του ξεσήκωσε τους πάντες με την κρητική μουσική του. Ο μάγος και ταχυδαχτυλουργός Γιώργος Ζάκρης ανέλαβε να διασκεδάσει τους καλεσμένους με τα κόλπα του και έκανε τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή!

Δες φωτογραφίες από το γαμήλιο γλέντι:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More