Στράτος Τζώρτζογλου: Συγκινημένος μιλά για την απώλεια του Πάνου Νάτση – «Μου είναι δύσκολο να το δεχτώ»

Σε ηλικία 31 ετών ο Πάνος Νάτσης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός επιστρέφοντας στο σπίτι του τα ξημερώματα του Σαββάτου συγκρούστηκε με φορτηγό, πέφτοντας νεκρός στο έδαφος με τη μηχανή του. Η είδηση του θανάτου πάγωσε τον καλλιτεχνικό κόσμο ο οποίος μέσα από αναρτήσεις αποχαιρετά τον Πάνο Νάτση ο οποίος έφυγε τόσο νωρίς και άδικα από τη ζωή.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου που διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον ηθοποιό, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και συγκινημένος δήλωσε: «Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσω για τον Πάνο. Θα μου άρεσε πάρα πολύ να μιλήσω για μία πρεμιέρα του, για τον ενθουσιασμό του, την καλοσύνη της ψυχής τους.

Ήμασταν φίλοι, μιλάγαμε και είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί το γεγονός ότι ένας τέτοιος άνθρωπος φεύγει. Κάποια στιγμή μου ανοίχτηκε και μου ζήτησε τη συμβουλή μου για να παίξει σε μία ξένη ταινία. Δεν ήμασταν κολλητοί, τον έβλεπα στα γυρίσματα της σειράς Γυναίκα χωρίς όνομα». 

«Δεν τους ήξερα τους γονείς του, “τι να πεις τώρα σε αυτούς τους ανθρώπους που χάνουν το παιδί τους” είναι το πιο δύσκολο πράγμα που μπορώ να φανταστώ ότι συμβαίνει σε έναν άνθρωπο. Ότι και να πεις σε αυτές τις στιγμές είναι λίγο. Μερικές φορές είναι καλύτερο να στέλνεις αγάπη, να είσαι δίπλα τους. Πανούλη να ξέρεις ότι θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας γιατί ήσουν ένας άνθρωπος και με ενοχλεί πάρα πολύ το ήσουν, θα ήθελα να σου πω είσαι μαζί μας και θα είσαι για πάντα. Αυτό το ήσουν με τρελαίνει, σ’αγαπώ πολύ», ανέφερε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164