Survivor: Η υπόσχεση του Γιώργου Αγγελόπουλου σε όσους τον στήριξαν! [vid]

Μπορεί εδώ και λίγες μέρες να έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, ο νικητής του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος, όμως, δεν έχει προσαρμοστεί ακόμη στα νέα δεδομένα. Η αγάπη του κόσμου που εισπράττει μέσα από τα χιλιάδες μηνύματα στα social media είναι τεράστια και εκείνος, παρά τις δυσκολίες στέλνει το δικό του μήνυμα σε όλους.

Μην έχοντας εξοικειωθεί ακόμη στις νέες λειτουργίες του Instagram, ο Ντάνος κατάφερε να ξεκλειδώσει το προφίλ του, είδε σε λιγότερο από 24 ώρες να τον ακολουθούν πάνω από 150 χιλιάδες θαυμαστές και “βούλιαξε” το προφίλ του από τα μηνύματα αγάπης. Έτσι, ηθική υποχρέωση για εκείνον ήταν να τα διαβάσει όλα και να απαντήσει όπως δεσμευτικέ στον καθένα ξεχωριστά.

Επειδή, κάτι τέτοιο όμως, θα ήταν δύσκολο να γίνει άμεσα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποφάσισε με τη βοήθεια των συνεργατών του να κάνει το πρώτο του live video στο Instagram. Ο ίδιος ήταν αρχικά λίγο αμήχανος και είπε χαρακτηριστικά: «Τελικά τα καταφέραμε»!

Κατόπιν όμως, μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου που μένει ευχαρίστησε τον κόσμο που τον στήριξε λέγοντας πως το μισό έπαθλο ανήκει σε όλους εκείνους που είχε στο πλευρό του – ακόμη και χωρίς να το γνωρίζει τότε- στον Άγιο Δομίνικο. “Ό,τι και να πω είναι μικρό για να πω πόσο μεγάλη είναι η στήριξη και το κουράγιο που μου δώσατε όσο ήμουν στον Άγιο Δομίνικο και εδώ τόση χαρά όσο μπορώ να το ζήσω”.

Ακόμη, ο ίδιος αποκάλυψε πως η επιστροφή είχε και τα απρόοπτα της, καθώς έχασε τη βαλίτσα του και έμεινε χωρίς ρούχα, κινητό και άλλα προσωπικά αντικείμενα. “Σιγά σιγά θα τα πάρουμε όλα”, είπε και υποσχέθηκε να αλλάξει συσκευή τηλεφώνου και να διαβάσει τα μηνύματα όσων τον στήριξαν και να απαντήσει στον καθένα ξεχωριστά.

Τέλος τους ευχαρίστησε όλους για την αγάπη τους και εκ μέρους της οικογένειάς του, που είναι μαζί του και τον στηρίζει σε όλα.

Δες το video:

Read More

And More