Survivor: Οργή στο twitter για την παραμονή της Βαλαβάνη στο παιχνίδι!

Στο στόχαστρο των fans του Survivor μπήκε για μια ακόμη φορά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η παίχτρια των Διασήμων μετά την αποχώρηση του Γιώργου Χρανιώτη και ενώ έμεινε μόνη στην ομάδα με τον Ντάνο, τραυματίστηκε και οδήγησε μια και καλή τους παίχτες στα ατομικά αγωνίσματα. Ωστόσο, στα δυο πρώτα ατομικά αγωνίσματα επάθλου δεν συμμετείχε, αλλά αποφάσισε να διαγωνιστεί σε αυτό της ασυλίας.

Ωστόσο, η Ευρυδίκη, όπως και ο Ντάνος δεν κατάφεραν να πάρουν τα δυο πολύτιμα κολιέ της ασυλίας και όπως ήταν αναμενόμενο οι δυο τους βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μαζί τους και ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Σάρα Εσκενάζυ. Συγκεκριμένα οι δύο πρώτοι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν με τρεις ψήφους η Βαλαβάνη και ο Σπαλιάρας. Ενώ, ο Βασάλος έθεσε υποψήφιο τον Αγγελόπουλο και ο Μάριος τη Σάρα. Με την τελευταία να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Με χαμόγελο και χωρίς ίχνος κακίας η Σάρα αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίχτες της και αποχωρώντας από το παιχνίδι, μια μεγάλη αγκαλιά από θαυμαστές άνοιξε για αυτήν στο twitter. Κάτι που δεν ισχύει όμως, και για το άλλο κορίτσι του Survivor που έμεινε στο παιχνίδι.

Αντίθετα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δέχτηκε τα πυρά του κόσμου των social media, που περίμενε να αποχωρήσει εκείνη και όχι η Σάρα.

Δες κι εσύ:

Read More

And More