Survivor: Η Ροδάνθη πόζαρε αγκαλιά με τον Ρουμάνο που την ερωτεύτηκε! [pic]

Love is in the air στο φετινό Survivor, με την μικρότερη παίχτρια των Μαχητών, την Ροδάνθη Καπαρού να “καίει” καρδιές.Συγκεκριμένα, η νεαρή παίχτρια μετά τον αγώνα Ελλάδας – Ρουμανίας, όπου επικράτησαν οι Ρουμάνοι δέχτηκε έντονο φλερτ από τον παίχτη της αντίπαλης ομάδας. Ο λόγος για τον Καταλίν που ενθουσιάστηκε με την Ροδάνθη και ζήτησε στον Σάκη Τανιμανίδη και την παραγωγή να πάνε και οι δυο ομάδες μαζί στο εστιατόριο για να μοιραστούν το έπαθλο που κέρδισαν.

“Ίσως μπορούμε, επειδή είναι και τα γενέθλιά μου, ίσως μπορούμε να πάμε όλοι σε ένα μεγάλο πάρτι. Να κάνουμε ένα δείπνο στο πάρτι και ίσως ερωτευτούμε. Έχετε όλα αυτά τα όμορφα κορίτσια. Δεν μπορώ να διαλέξω! Δεν μπορώ να πω, είναι πολύ μικρή για μένα”, είπε αρχικά ο Καταλίν και όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη Ροδάνθη. Η παίκτρια των Μαχητών είχε πραγματικά κοκκινίσει! Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε πως δεν γίνεται σήμερα να πάνε και οι δύο ομάδες, ωστόσο, θα γίνει κάποια άλλη στιγμή.

Ο Καταλίν, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και τόνισε με νόημα: “Ίσως αν τα γενέθλιά μου δεν είναι εντάξει, μπορούμε να κάνουμε έναν γάμο”.

https://www.youtube.com/watch?v=rd1EVKw-exA

Μόλις τελείωσε μάλιστα, το αγώνισμα και λίγο πριν αποχωριστούν οι δυο ομάδες ο γόης Ρουμάνος πλησίασε την Ροδάνθη και οι δυο τους έβγαλαν αγκαλιά μια φωτογραφία. Χρέη φωτογράφου φυσικά ανέλαβε ο Σάκης Τανιμανίδης.

https://www.instagram.com/p/BiyZ9NygIKL/?taken-by=survivorgreece

Read More

And More