Survivor: Σπαλιάρας, Πασχάλη, Αγγελόπουλος για αποχώρηση! Δίχως τέλος τα σχόλια στο twitter!

Και μπορεί για περισσότερο από ένα μήνα να κέρδιζαν τις ασυλίες και να έφευγε από το Survivor κάθε εβδομάδα και ένας “μαχητής”, με τον Τσανγκ (μην ξεχνάμε) να ψηφίζει σταθερά την Ελισάβετ, αυτήν τη φορά όμως οι διάσημοι ήταν αυτοί που έθεσαν τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση. Ο Γιάννης Σπαλιάρας ήταν ο πρώτος που επέλεξαν για να αποχωρήσει από το Survivor και ακολούθησε η ψήφος του Γιώργου Χρανιώτη στην Σόφη Πασχάλη (δεύτερη με τις περισσότερες ψήφους προς αποχώρηση) και η ψήφος της Ευριδίκης Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Όπως καταλαβαίνεις η τελευταία έκανε την ανατροπή, αφού συγκριτικά με τον Γιώργο Χρανιώτη που ψήφισε το άτομο που μετά τον Γιάννη Σπαλιάρα επέλεξαν ως δεύτερο προς αποχώρηση και υπόλοιποι συμπαίκτες του, ενώ η Ευριδίκη επέλεξε τον “Ντάνο” λέγοντας πως δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της ομάδας.

Και σήμανε την έναρξη για τα non stop σχόλια στο twitter. Δεν λέω και ο Γιάννης Σπαλιάρας με την Σόφη Πασχάλη προκάλεσαν απίστευτο τρολάρισμα, αλλά το team_aggelopoulos χαρακτήρισε την Ευρυδίκη ώς την… “πιο μισητή γυναίκα στο παιχνίδι”

Read More

And More