Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Δεν πρόλαβα να αποχαιρετήσω τον μπαμπά μου»

Πριν λίγες εβδομάδες βίωσε μια μεγάλη απώλεια και ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τις ισορροπίες της. Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου που έχασε τον πατέρα της και βυθίστηκε στο πένθος. Η ίδια μέσα από το Instagram της μίλησε για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά και τις προσπάθειες να διαχειριστεί το πένθος της. Και σήμερα το πρωί, έκανε τις πρώτες δηλώσεις της στην Σίσσυ Χρηστίδου και την εκπομπή «Έλα χαμογέλα».

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη λυρική σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο. Με τη μαμά και το μπαμπά πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι χαρακτηριστικά 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου στο θέατρο είχε έρθει μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου. Γενικά, είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση. Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν τανγκό στον κήπο. Δεν πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ειδοποίησε ότι είχε φύγει. Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω. Για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο. Αλλά δεν έχει να κάνει γιατί τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω έτσι όπως θέλω να τον έχω, γλυκό, χαρούμενο. Ήταν ένας άγιος άνθρωπος» ανέφερε φανερά συγκινημένη η γνωστή ηθοποιός.

Σήμερα είναι και μία ιδιαίτερη μέρα για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καθώς είναι τα γενέθλιά της και η παρέα του «Έλα χαμογέλα» τα πέρασε μαζί της, τραγουδώντας «χρόνια πολλά» και σβήνοντας κεράκι σε τούρτα που της έφεραν.

Read More

And More