Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: «Ο Χρήστος είναι αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου»

Το καλοκαίρι έκαναν οικογενειακή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την «Μαρία Πενταγιώτισσα» και το χάρηκαν πολύ. Η Βίκυ Σταυροπούλου με την κόρη της Δανάη Μπάρκα και τον επιστήθιο φίλο της Χρήστο Χατζηπαναγιώτη είναι κάτι παραπάνω από οικογένεια και η συνεργασία τους (ακόμη και κάτω από απρόσμενες συνθήκες) ήταν κάτι μοναδικό για εκείνους.

Αυτόν το χειμώνα, μάλιστα ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα συνεργαστεί με την Δανάη στο θέατρο Αλίκη και στην παράσταση «Τα ρούχα του βασιλιά» και όσοι τους γνωρίζουν καλά θα έλεγαν πως αυτή η παράσταση θα είναι υπόθεση «πατέρα – κόρης».

Η αλήθεια είναι ότι η Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στον γνωστό ηθοποιό, τον οποίο και θεωρεί «δεύτερο πατέρα» της και λίγο πριν την έναρξη της θεατρικής σεζόν μίλησε για εκείνον με λόγια αγάπης στο προφίλ της στο Instagram.

«Είναι το καλύτερο μου να μοιράζομαι σκέψεις και αισθήματα μου με κόσμο -μάλλον με παραέκαναν ευαίσθητη και επικοινωνιακή. Όσον αφορά στον Χρήστο μπορώ να μιλώ όλη μέρα για εκείνον και για την αγάπη που έχουμε. Πολλές φορές τον αναφέρω σαν «δεύτερο μπαμπά» μου. Στην ουσία είναι κάτι παραπάνω… γιατί εγώ τον επέλεξα να γίνει μπαμπάς μου. Την οικογένεια μας δεν την επιλέγουμε, συνήθως την ανεχόμαστε. Εγώ γύρω στα επτά μου χρόνια συνάντησα αυτόν τον άνθρωπο και με ουρλιαχτά χαράς απαίτησα σχεδόν να μείνω μαζί του. Άρα απ’ την στιγμή που δεν τον «βρήκα» όταν γεννήθηκα αλλά επιλέξαμε ο ένας τον άλλον, είναι ακόμα πιο δυνατή η αγάπη μας.

Ο Χρήστος για τους περισσότερους από εσάς είναι ο αγαπημένος ηθοποιός σας. Αν τον συναναστραφείτε θα ξεχάσετε την ιδιότητα του ηθοποιού και θα τον λατρέψετε για το χιούμορ του, την καλοσύνη του, την ευαισθησία του και την ξινίλα του που έχει πάντα πλάκα όταν εμφανίζεται. Για μένα, ευτυχώς που τον ξέρετε μόνο σαν ηθοποιό γιατί είμαι τόσο κτητική μαζί του που θα έπρεπε αναγκαστικά να πολεμήσω για να σιγουρευτώ ότι αγαπάει περισσότερο εμένα απ’ όλους τους ανθρώπους που θα γνώριζε. Φέτος κάνει για πρώτη φορά τον μπαμπά μου στο θέατρο. Είναι η δεύτερη φορά λοιπόν που επιλέγουμε ο ένας τον άλλον για οικογένεια. Πρώτα στην ζωή και φέτος στο θέατρο. Τον χειμώνα λοιπόν, τα πρωινά, ο Χρήστος θα είναι ο βασιλιάς μπαμπάς μου κι εγώ η πριγκίπισσα κόρη του. Στην ζωή ο Χρήστος θα είναι πάντα «αυτός που διάλεξα για μπαμπά μου» κι εγώ «αυτή που διάλεξε για κόρη του». Όσες ζωές κι αν ζήσω πάντα θα ψάχνω τον Χρήστο μου και θα του ζητάω να με μεγαλώνει, να με μαθαίνει πράγματα και να με αγκαλιάζει. Φέτος στα «καινούργια ρούχα του Βασιλιά» στο Θέατρο Αλίκη, ο Χρήστος θα αγκαλιάσει πολλά παιδιά κι εγώ άλλα τόσα!

Σας περιμένουμε με υπέροχο θίασο, υπέροχο έργο και μια τεράστια έκπληξη που θα σας αποκαλύψουμε τις επόμενες μέρες!

Καλή μας σεζόν!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Read More

And More