Συγκινεί η Δανάη Μπάρκα: Το δημόσιο ευχαριστώ και τα λόγια αγάπης στη Βίκυ Σταυροπούλου

Η Δανάη Μπάρκα έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου, αφού πέρα από το γεγονός ότι αποτελεί το πρότυπό της είναι και ο πιο αγαπημένος της άνθρωπος σ’ αυτόν τον κόσμο. Η παρουσιάστρια του Mega βλέποντας μια φωτογραφία της μητέρας της από την παράσταση “Λυσιστράτη” θέλησε να κάνει μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram και να εκφράσει δημόσια την αγάπη της για εκείνη.

“Μαμά σ αγαπάω. Γι αυτή την εικόνα που είδα τώρα τυχαία. Γιατί αυτό είναι η αλήθεια σου.
Γιατί σ αυτό το βλέμμα-της υπόκλισης – φαίνεται η ευγνωμοσύνη που νιώθεις, φαίνεται η δουλειά που έχεις ρίξει τόσα χρόνια, φαίνεται η ευαισθησία σου, φαίνεται η αγάπη που κρύβεις μέσα σου, και το «ευχαριστώ» σου στον κόσμο που σε στηρίζει και σε ακολουθεί ο,τι κι αν κάνεις.

Φαίνεται η «Λυσιστράττη» που κρύβεις μέσα σου. Γιατί είσαι ομορφη-η πιο ομορφη-επειδή είσαι αληθινή. Γιατί με τα σωστά & τα λάθη σου είσαι ο άνθρωπος που θαυμάζω περισσότερο σ όλο τον κόσμο. Χωρίς τις μαμάδες μας, δεν θα υπήρχαμε – κυριολεκτικά. Κάντε τους μια αγκαλιά σήμερα ή στείλτε τους ένα «σ’ αγαπάω» γιατί η ψυχούλα τους ξέρει τι πέρασαν για να μας μεγαλώσουν. @vickystavropoulouofficial δεν θα σε άλλαζα ποτέ & για τίποτα”, έγραψε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Read More

And More