Συγκινεί η εξομολόγηση της Jessie J: «Δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Σε μια πολύ προσωπική αποκάλυψη προέβη η Jessie J, κατά τη διάρκεια συναυλίας της στο Royal Albert Hall στο Λονδίνο. «Πριν τέσσερα χρόνια έμαθα ότι δεν μπορούσα να κάνω παιδιά», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν σας το λέω για να με λυπηθείτε. Είμαι μια από τις εκατομμύρια γυναίκες και άντρες που το έχουν περάσει και θα το περάσουν , και δεν είναι κάτι που μας προσδιορίζει…».

Μάλιστα, εξήγησε τους λόγους που αποφάσισε να μιλήσει για το ευαίσθητο αυτό ζήτημα στο νέο της τραγούδι, Four Letter Word. «Ήθελα να γράψω αυτό το τραγούδι τόσο για τον εαυτό μου -σε μια στιγμή θλίψης και πόνου- όσο και για να δώσω στους άλλους ανθρώπους κάτι, όταν έρχεται μια δύσκολη στιγμή…».

Ανάμεσα στο κοινό εκείνης της βραδιάς βρισκόταν και ο σύντροφός της, Channing Tatum, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, γράφοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: «Αυτή η γυναίκα μοιράστηκε την ψυχή της στη σκηνή του Royal Albert Hall. Όποιος ήταν εκεί υπήρξε μάρτυρας μιας ξεχωριστής στιγμής. Wow».

This woman just poured her heart out on stage at the Royal Albert Hall. Whoever was there got to witness something special. Wow.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Channing Tatum (@channingtatum) στις

Read More

And More