Συγκινεί η Κατερίνα Καινούργιου: «Έμαθα από τα δάκρυά μου!»

Αντίστροφα μετράμε σήμερα για την αλλαγή του χρόνου και η Κατερίνα Καινούργιου κάνει τη δική της κατάθεση ψυχής για το 2016. Η παρουσιάστρια του Epsilon πέρασε μέσα στη χρονιά όμορφες και άσχημες στιγμές… αλλά προσπαθεί να κρατά τα θετικά και να παίρνει από τα λάθη της… μαθήματα ζωής!

«Ακούω πολλούς δυσαρεστημένους του 2016 να καραδοκούν να φύγει η χρονιά και «το γέρε χρόνε φύγε τώρα πάει η δική σου η σειρά» το τραγουδούν πρόωρα. Εγώ σ’ αντίθεση ευλογώ την κάθε μου στιγμή και όλα τα ξεχωριστά δώρα που μου έδωσε το 2016. Η καρδιά μου ξεχείλιζε από αγάπη για το κάθε λεπτό που πέρασα, και μην νομίζετε ότι ήταν όλες ανάλαφρες όλες μου οι στιγμές. Δεν ξεχνάω να νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δώρα της ζωής, και οι κακές στροφές έρχονται για να μας διδάξουν την αυτοβελτίωση.

Κρατάω το 2016 σαν μικρό παιδί ευλαβικά στην αγκαλιά μου, του χαϊδεύω τα μαλλιά και κάνω μια γρήγορη ανασκόπηση. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα όμως και οι λάθος μου επιλογές με οδήγησαν σαν αυτόν εδώ τον Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στην τελευταία μέρα του χρόνου που νιώθω πλήρης και ασφαλής.

Θέλω να πιστεύω ότι έμαθα από τα δάκρυα μου, ότι στα όρια μου συνάντησα μια καινούργια πιο δυνατή Κατερίνα. Θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το θαύμα που ακούει στο όνομα πιστεύω στην μαγεία της κάθε μέρας. Μην τα βάζετε με χρονιές. Δεν υπάρχουν καλές και κακές χρονιές αλλά «χρονιές δάσκαλοί» που έρχονται να μας δώσουν μαθήματα ζωής και να μας εξελίξουν. Πάρτε μια ολόκληρη αναπνοή με τα μάτια σας κλειστά εστιάστε στο θαύμα της ζωής νιώστε την πληρότητα της ύπαρξης μας και γέμισε την καρδιά σας ευγνωμοσύνη για την υγεία σας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Όσο έχουμε δίπλα μας αυτούς που αγαπάμε και είμαστε γεροί δεν μπορούμε παρά να λέμε ότι το ‘16 ήταν μια εξαιρετική χρόνια. Ακόμα όμως και αν χάσαμε αγαπημένους, αρρωστήσαμε, τρακάραμε, χωρίσαμε, θυμώσαμε, μείναμε άνεργοι, πάλι ήταν μια χρονιά που μας έδειξε πως είναι να αντέχουμε.

Η ζωή και οι χρόνιες είναι σαν το καιρό- έχουν τα γυρίσματα τους, αλλά μετά τη βροχή έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο, ο ήλιος .

Η Λαμπερή δηλαδή μέρα ενός καθαρού μυαλού.

Βάλτε στην καρδιά σας και άλλο μικρό πρίγκιπα…συγχωρέστε και προχωρήστε.

Να έχουμε αγαπημένοι μου μια καλή χρονιά, και καλή είναι η χρονιά που εμείς αποφασίζουμε να την κάνουμε καλή βελτιώνοντας εν αρχή τον εαυτό μας….

Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας ήταν για μένα βάλσαμο και στις καλές και στις πιο δύσκολες στιγμές μου …», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Ωδή στη χρονιά που φεύγει Ακούω πολλούς δυσαρεστημένους του 2016 να καραδοκούν να φύγει η χρονιά και «το γέρε χρόνε φύγε τώρα πάει η δική σου η σειρά» το τραγουδούν πρόωρα. Εγώ σ αντίθεση ευλογώ την κάθε μου στιγμή και όλα τα ξεχωριστά δώρα που μου έδωσε το 2016. Η καρδιά μου ξεχείλιζε από αγάπη για το κάθε λεπτό που πέρασα, και μην νομίζετε ότι ήταν όλες ανάλαφρες όλες μου οι στιγμές. Δεν ξεχνάω να νιώθω ευγνωμοσύνη για τα δώρα της ζωής, και οι κακές στροφές έρχονται για να μας διδάξουν την αυτοβελτίωση. Κρατάω το 2016 σαν μικρό παιδί ευλαβικά στην αγκαλιά μου, του χαιδεύω τα μαλλιά και κάνω μια γρήγορη ανασκόπηση. Σίγουρα θα μπορούσα να αλλάξω πολλά πράγματα όμως και οι λάθος μου επιλογές με οδήγησαν σαν αυτόν εδώ τον Δεκέμβρη και συγκεκριμένα στην τελευταία μέρα του χρόνου που νιώθω πλήρης και ασφαλής. θέλω να πιστεύω ότι έμαθα απο τα δάκρυα μου, ότι στα όρια μου συνάντησα μια καινούργια πιο δυνατή Κατερίνα. θέλω να μοιραστώ μαζί σας αυτό το θαύμα που ακούει στο όνομα πιστεύω στην μαγεία της κάθε μέρας. Μην τα βάζετε με χρονιές. Δεν υπάρχουν καλές και κακές χρονιές αλλά «χρονιές δάσκαλοί» που έρχονται να μας δώσουν μαθήματα ζωής και να μας εξελίξουν. Πάρτε μια ολόκληρη αναπνοή με τα μάτια σας κλειστά εστιάστε στο θαύμα της ζωής νιώστε την πληρότητα της ύπαρξης μας και γέμισε την καρδια σας ευγνωμοσύνη για την υγεία σας. Τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Οσο έχουμε δίπλα μας αυτούς ου αγαπάμε και είμαστε γεροί δεν μπορούμε παρά να λέμε ότι το ‘16 ήταν μια εξαιρετική χρόνια. Ακόμα όμως και αν χάσαμε αγαπημένους, αρρωστήσαμε, τρακάραμε, χωρίσαμε, θυμώσαμε, μείναμε άνεργοι, πάλι ήταν μια χρονιά που μας έδειξε πως είναι να αντέχουμε. Η ζωή και οι χρόνιες είναι σαν το καιρό- έχουν τα γυρίσματα τους, αλλά μετά τη βροχή έρχεται πάντα το ουράνιο τόξο, ο ήλιος . Η Λαμπερή δηλαδή μέρα ενός καθαρού μυαλού. Βάλτε στην καρδιά σας και άλλο μικρό πρίγκιπα…συγχωρέστε και προχωρήστε. Να έχουμε αγαπημένοι μου μια καλή χρονιά, και καλή είναι η χρονιά που εμείς αποφασίζουμε να την κάνουμε καλή βελτιώνοντας εν αρχή τον εαυτό μας…. Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας ήταν για μένα βάλσαμο και στις καλές και στις πιο δύσκολες στιγμές μου …

A photo posted by Katerina Kainourgiou Official (@katken85) on


Read More

And More