Συγκινεί η Λένα Παπαληγούρα: «Ξαναγεννήθηκα με τα παιδιά μου»

Καλεσμένη στο «φλΕΡΤ» βρέθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Λένα Παπαληγούρα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το πώς έχει δράσει η μητρότητα στη ζωή της. Είναι ιδανικό για εκείνη το ότι ο άντρας της δεν έχει σχέση με τον θεατρικό χώρο και είναι εντελώς εκτός από αυτή την… παράνοια, ενώ παράλληλα σημειώνει ότι της προσφέρει πολύτιμη βοήθεια με τα παιδιά.

«Μετά την εγκυμοσύνη νιώθω μικρότερη, πιο αθώα, λιγότερο αγχωμένη και πιο αυθόρμητη. Επειδή δεν σε παίρνει κιόλας, η ζωή κυλάει και είναι δίπλα σου» παραδέχθηκε με χαμόγελο η Λένα Παπαληγούρα. «Το παιδί σου δίνει όλη την αθωότητα του κόσμου, τη φροντίδα και την αγάπη, το βλέπεις να μεγαλώνει και να ανακαλύπτει… Είναι φανταστικό, δεν υπάρχει! Οπότε νομίζω πως μαζί, κάπως, ξαναγεννιέσαι και εσύ! Τουλάχιστον εγώ έτσι όμορφα το βίωσα».

«Έχω πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τον σύζυγο μου. Είναι εξαιρετικός πατέρας, εξαιρετικός σύζυγος και είναι πολύ τυχερά τα παιδιά μου γιατί το κάνουμε μαζί. Νομίζω πως αν δεν το κάναμε μαζί δεν θα ήθελα να μου συμβεί. Είναι πολύ ωραίο ότι συμβαίνει και στους δυο μας, το απολαμβάνουμε και τα παιδιά μας θέλουν εξίσου και τους δύο» συμπλήρωσε, επίσης, η ηθοποιός.

Read More

And More