Συγκινεί η Μάρα Δαρμουσλή: Μιλά για τον ξαφνικό θάνατο του αδελφού της

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019 έχασε ξαφνικά και αναπάντεχα ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον αδελφό της. Ο λόγος για την Μάρα Δαρμουσλή που μίλησε πρώτη φορά για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Πιο συγκεκριμένα, στις πρόσφατες γιορτές των Χριστουγέννων, ο αδελφός της μελαχρινής καλλονής έφυγε από τη ζωή απρόσμενα από ανακοπή καρδιάς. Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tv Έθνος, μεταξύ άλλων, η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για το περιστατικό που της σημάδεψε τη ζωή.

Έφυγες νωρίς..Καλή αντάμωση Γόγο μου

Gepostet von Mara Darmousli am Montag, 30. Dezember 2019

Πρόσφατα κάνατε μια ανάρτηση για την απώλεια του αδελφού σας. Ήταν ένα σοκ για εσάς; Προλάβατε να του πείτε όλα όσα θέλατε;

Είναι πάρα πολύ νωπό, ξαφνικό, έφυγε από ανακοπή καρδιάς. Θα επιλέξω να κάνω λίγο χιούμορ. Ναι, η αλήθεια είναι ότι του είπα πολλά πράγματα που ήθελα να του πω και δεν τον άφησα να πει κάποια πράγματα που ήθελε.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή τη σεζόν, τόσο θεατρικά όσο και τηλεοπτικά, η Μάρα Δαρμουσλή διαλέγει ξανά τη δημιουργία. Μέσα από την κωμική παράσταση “Η ζωή μετά χαμηλών πτήσεων” του Αρκά στο θέατρο Ριάλτο αλλά και την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, “Γυναίκα χωρίς όνομα”.

Read More

And More