Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη! Το μήνυμα για την επέτειο 30 χρόνων από το θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη

Συγκινεί η Ντόρα Μπακογιάννη! Το μήνυμα για την επέτειο 30 χρόνων από το θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη | tlife.gr

Μαύρη επέτειος σήμερα για την οικογένεια Μπακογιάνηνη. Τριάντα χρόνια μετά το θάνατο του Παύλου Μπακογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη μιλά για όσα έζησε και συγκινεί. Με ένα μήνυμά της στα social media, αποκαλύπτει όλα όσα είδε και άκουσε μετά την αποφράδα μέρα της δολοφονίας του συζύγου της.

«Πέρασαν 30 χρόνια! Δεν πιστεύω ότι πέρασαν 30 χρόνια από τη στιγμή που χτυπούσαν 3 τηλέφωνα και το κουδούνι της πόρτας μαζί… Σ΄αυτά τα 30 χρόνια είδα πολλά! Ανθρώπους που σε πίστεψαν, να κλαίνε και να σε θυμούνται. Συναγωνιστές στη μάχη κατά της δικτατορίας, να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες. Ευρυτάνες συμφιλιωμένους μετά τον εμφύλιο και τα χρόνια του διχασμού.

Είδα να χάνονται μάχες κατά της τρομοκρατίας, αλλά και να κερδίζονται. Είδα το δολοφόνο σου να βγαίνει από τη φυλακή, τον είδα να περπατάει στα πεζοδρόμια υπερήφανος, εκεί όπου σας σκότωσε. Δεν είδα πολλές διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία.

Ακόμα και μετά τη δολοφονία των παιδιών στην Marfin βρεθήκαμε πολύ λίγοι άνθρωποι.

Σ’ αυτά τα 30 χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα για να τιμήσω τη μνήμη σου, πάνω απ΄ όλα, τις αρχές και τις αξίες σου. Κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι.

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο! Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μεγάλωσαν να αγαπούν και όχι να μισούν. Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο, όμως θα συνεχίσουμε Παύλο μου».

READ more